Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom gyerekét haza kell...

Párom gyerekét haza kell vinnem a szüleimhez bemutatni?

Figyelt kérdés

Elég új nekem ez a dolog, nincs ebben tapasztalatom. Páromat be szeretném mutatni szüleimnek viszont mindig kérdezi hogy a gyermeke is jöhetne-e?

Viszont úgy vagyok vele, hogy amíg őt sem ismerik, így nem szeretném őket gyerekestül lerohanni.

Szeretem és elfogadom a gyermekét, de kicsit kavarognak bennem az érzelmek, hogy ugyanis annak a kisgyereknek az én szüleimhez semmi köze, hisz van neki családja.

Szóval elvárható az, hogy nekem haza kell vinnem a kisgyermeket is a szüleimhez vagy ez lehet az én döntésem is?

2021. márc. 19. 12:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
90%
Honnan veszitek hogy a kérdező nő? Nem láttam a történetben.
2021. márc. 19. 13:43
 22/37 anonim ***** válasza:
29%

21-re:

Nem írta a kérdező.

Énszerintem a gyereket a kérdező párja neveli, és mivel általában az anyáknál marad a gyerek, ezért a kérdező párja nő. Vagyis a kérdező férfi.

Ha a kérdező nő lenne, párja férfi, akkor rögtön kérdezném, hogy eszerint kivételesen apánál maradt a gyerek? Létezik ilyen, sőt meg is özvegyülhetett, csak ez a ritkább. Márpedig, ha kérdező párja vasárnapi apuka lenne, akkor egyenesen röhej lenne, ha azt akarná, hogy a kevés, gyerekével töltött időben még ilyen programok legyenek.

Ahogyan 12-es saját tapasztalatból írta, csak unatkozna ott egy gyerek. Ha meg kisebb, akkor meg ő lenne a fő műsorszám, éppen csak a felnőttek nem tudnának egymással beszélgetni. Na, úgy sok értelme van ám a bemutatkozó látogatásnak! :-)))

(Mondom ezt úgy, hogy egyébként imádom a kisgyerekeket.)

2021. márc. 19. 13:59
 23/37 anonim ***** válasza:
12%
Itt a válaszolók nagyrészének nem lennék a gyereke. Se a párja. Brr.
2021. márc. 19. 14:19
 24/37 anonim ***** válasza:
69%
Attól függ hogy a pároddal él a gyerek. Ha ő csak hétvégi szülő akkor nyilván felesleges, mivel még veletek is ritkán találkozik a gyerek, nem hogy a szüleiddel. Nyilván ha ő neveli akkor lehet vinném, mivel ő is hozzátok tartozik
2021. márc. 19. 14:35
 25/37 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem teljesen normális hogy elsőre csak a párját akarja bemutatni. Ez nem jelenti azt hogy ellenséges meg nem kívánatos a gyerek mint ahogy páran írtak. Ha a gyerek ott van nem lehet annyira beszélgetni sem, főleg ha kicsi. Ez nem jelenti azt hogy később ne vihetné.
2021. márc. 19. 14:38
 26/37 anonim ***** válasza:
80%
Bőven elég elsőre a párodat bemutatni. Nyilván ne titkoljátok el,hogy van gyermeke de szerintem először elég vele menned,aztán jöhet a gyerek is.
2021. márc. 19. 20:23
 27/37 anonim ***** válasza:
22%

Ezért van ennyi olyan lelkisérült gyerek, aki se a hétvégi apuci új családjának nem tagja, sem anyuci új családjának nem tagja, hanem csak megtűrt személy.

Ezzel nem azt mondom, hogy a szülőknek nincs joguk a boldogsághoz, de az alapvető, hogy ha már van az a szerencsétlen gyerek, akkor olyan párt választunk, aki képes a minimumra. A minimum meg az, hogy számol vele és elfogadja. Itt ez nem úgy tűnik, hogy megtörtént.

Szerinted, Kérdező, miért kérdezgeti a kedves párod, hogy mehet-e a gyerek? Szeretném azt hinni, hogy azért, mert ő felelős szülő és nem dobja senki kedvéért. Ha akár te, akár a szüleid nem akarnák, hogy menjen, akkor a lábam be nem tenném egyikőtökhöz sem, soha. Keress gyermektelent, vagy olyat, akinek nem jelent gondot átlépni a saját kölykén.

2021. márc. 20. 12:10
 28/37 anonim ***** válasza:
74%
Én szülőként örülnék ha először gyerek nélkül jonnenek.
2021. márc. 20. 13:11
 29/37 anonim ***** válasza:
24%

Továbbra is kérdéses, mekkora az a gyerek és kivel él, képben van e egyáltalán a másik szülő, még lehetne e oldani a felügyeletét valahogy.

Kisgyerek jól tudja oldani a feszültséget és a kínos csend is jól elkerülhető vele.

2021. márc. 20. 13:14
 30/37 anonim ***** válasza:
42%
Akar egyáltalán menni az a kisgyerek? Nem voltam még ilyen helyzetben, de kicsit szürreális nekem az a gondolkodás a gyerek részéről, hogy "mikor ismerhetem meg már végre az új nagyszüleimet? Én már annyira de annyira találkozni akarok velük, menjünk már" stb stb.
2021. márc. 20. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!