Most, hogy már enyhűlés van , haza merjek menni a szüleimhez?
Nézd, nincs ellenszer, tehát igazából SEMMI nem változott, csak belátták a kormányok, hovy a túlreagálásuk nagyobb károkat okoz, mint maga a vírus tette volna.
Ugyanakkora kockázatnak teszed ki őket, ha most hazamész, mintha másfél hónapja tetted volna.
Cecilia már a hét elején megmondta, lehet menni a nagyit megölelni.
Komolyra fordítva a szót...
Ők akarják-e, hogy találkozzatok? Én ismerek jó pár embert, fiatalt, időset, aki még nem mer közvetlen kontaktust vállalni.
Szerintem nyugodtan.
Az összlakosság 1-2%-a fertőzött, eés korántsem mindenki lett beteg.
Engem rendszeresen látogatott két gyerekem is, Bp-n az mert nagyobb veszélynek látták, hogy valami zombi leszek, minden fertőzött.
Pedig súlyos a tüdőm helyzete, de eddig megúsztam.
64f
A helyedben én még egy kicsit várnék. Ők tudják, hogy szereted őket, de igazán akkor vigyázol rájuk, ha ettől a fertőzéstől megóvod őket!
"Minden életben és minden életszakban kerekednek ilyen viharok, mikor mindaz, ami addig kötés volt, nem bírja ki a szenvedélyes indulatok viharának feszítését. Lazíts és várjál. Reggelre elül a vihar." (Márai)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!