Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért sajnaltatjak az anyukák...

Miért sajnaltatjak az anyukák állandóan magukat?

Figyelt kérdés

Facebookon, de a való életben is ezt látom szinte minden gyereket nevelő ismerősömtől.

A pias vicces képeken (hogy ők már mennyire ki vannak a gyerektől és inkább isznak) át a merő onsajnalatig, hogy nekik el kell látniuk 1-2-3-4gyereket.

Most tényleg, az ilyenek mit vártak? Az államtól eleve iszonyú sok támogatást kapnak, ennél többet már csak akkor kaphatnának ha kb a boltban áfát sem kéne fizetniuk.

És mégis mindig ők verik a tantamot, hogy milyen nehéz nekik, mind anyagilag, mind fizikálisan/mentálisan.

De komolyan, mit vártak?

Nekem egy gyerekem van, én TUDOM, hogy többet nem lennék képes bevállalni. Mi nem használunk ki semmilyen állami támogatást, mert egy gyerekkel hova..de ezzel sincs bajunk. Inkább ez, de a nyugalom. Mi így pont egy boldog család vagyunk.

Nem csesztetem (mint a legtöbb anyuka) az apukát, hogy oda van dolgozni, mert tudom, hogy az is ugyanolyan kemény meló.

Nyilván itthon, amit tudok megcsinalok, de ha hazajön besegít mindenben.

Erre még kb én szegyelljem magamat, ha más anyukaval beszélek, mert nekem milyen könnyű dolgom van.

Már bocsánat, de én gondolkozzak más helyett, hogy kinek szüljön gyereket?

Szerintem a gyerek előtt is pontosan ki lehet már ismerni a férfit, ha a fejünket is használjuk.

Már tényleg az van, hogy boruljon a világ minden nő elé, aki erre a világra gyereket szült, mert ő a teremtés csodája, akinek mindennel nehezebb és mindenki szolgálja ki az ő igényeit.

2021. márc. 18. 14:45
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
81%
De mit érdekel ez téged? Én ráérek altatás időben válaszolgatni, de ennyi. Te meg hergeled magad az idiótákon. Basszus, hát szégyellje magát, aki az általad leírt példa szerint él. De tényleg mit foglalkozol vele? Neked jobb attól, hogy bosszanthatod magad rajta? A gyerekeknek jobb lesz tőle? Vagy téged mi hátrány ér emiatt? Magad mérgezed vele. Megéri? Vagy nincs kivel pletykálni, aztán azért keresed a társaságot? Mert, hogy én trollkodni járok ide, mert szerintem vicces, az egy dolog. De az, aki véresen komolyan gondolja ezt, hogy idegeli magát egy ilyenen. Meg szélmalomharcot vív a semmin. Hát agyvérzést ne kapjál már. 😁😱
2021. márc. 19. 12:50
 52/59 anonim ***** válasza:
56%

51, neki attól jobb hogy viszonylag nagy tömeg előtt élesen elhatárolódhat az ilyenektől, ezzel mások fölé emelve magát, mert hiányoznak a pozitív visszacsatolások az életéből.

Vállveregetésért jött, hogy ő sokkal jobb mint mások.

2021. márc. 19. 12:55
 53/59 A kérdező kommentje:

#52 Igen, ide jöttem idegen emberekhez vallveregetesert. Valószínű.

#51 valószínűleg igazad van. Azért érdekel jobban talán és nehezen tudom elengedni ezt, mert nagyon sajnálom azokat a gyerekeket, akik ilyen környezetben nőnek fel. Sajnos a testvérem gyerekei is ilyen úton mennek keresztül, és látom, hogy mennyire szét vannak hullva már középiskolás korukra.

2021. márc. 19. 13:07
 54/59 anonim ***** válasza:
44%
Ennyi. Önigazolást keresel, mint sokan mások ezen az oldalon, mert nincs jpbb dolgod, amit magad is bevallottál.
2021. márc. 19. 13:33
 55/59 anonim ***** válasza:
100%
De akkor a testvéredet kell helyre rázni, mert való igaz, hogy rettentő ocsmány egy ilyen anya. Értem, hogy érintett vagy a dologban. Csak most ez nem oldja meg, hogy ventillálsz itt, még ha jól is esik. Viszont lehetett volna tenni lépéseket még azelőtt, hogy tönkreteszi a gyerekeit. Én is végtelenül sajnálom a kisorkokat, akikből nem lenne törvényszerűen kisiklott életű felnőtt, de a rendszer szr. Nem tudok vele mit csinálni, pedig munkám miatt napi szinten láttam szülés előtt, hogy mizu. Azok anyja is azt gondolta, hogy az ő vállán van a világ összes gondja, közben meg... 🙄Aztán, eszembe jutnak néha csórik, de kinek jó az, ha beforgatom magam rajta? Nem kell neked visszacsatolás, sem erkölcsi fölény, hacsak nem baj van a saját önértékeléseddel. De ezt meg akkor már egy másik kérdésben, célirányosan.
2021. márc. 19. 14:15
 56/59 anonim ***** válasza:
59%

32es borzasztó lehet hogy megerőszakoltak és rákényszerítettek arra hogy megszüld a gyereket. Mert ebben az egy esetben lenne jogod sajnáltatni magad. Ha te akartad a gyereket, te vállaltad, akkor ne hisztizz.

Nehéz? Igen...de attól nem lesz jobb ha össznépileg kell sajnálni titeket.Ti akartatok gyereket, a gyerek pedig ezzel jár.

Nekem is van, de sosem jutott eszembe hogy ezért sajnálni kéne engem.

2021. márc. 19. 16:44
 57/59 anonim ***** válasza:
44%

Engem is zavarnak..

Csak a gyerek letezik, a ferjuket lesz@rjak, elhagyjak magukat.. gaz

2021. márc. 27. 21:05
 58/59 anonim ***** válasza:
55%

57!

Engem meg az általánosítás zavar ;)

2021. márc. 28. 19:35
 59/59 anonim ***** válasza:
41%
Akinek nem inge az nem veszi magara 😘😘
2021. márc. 29. 07:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!