Miért sajnaltatjak az anyukák állandóan magukat?
Facebookon, de a való életben is ezt látom szinte minden gyereket nevelő ismerősömtől.
A pias vicces képeken (hogy ők már mennyire ki vannak a gyerektől és inkább isznak) át a merő onsajnalatig, hogy nekik el kell látniuk 1-2-3-4gyereket.
Most tényleg, az ilyenek mit vártak? Az államtól eleve iszonyú sok támogatást kapnak, ennél többet már csak akkor kaphatnának ha kb a boltban áfát sem kéne fizetniuk.
És mégis mindig ők verik a tantamot, hogy milyen nehéz nekik, mind anyagilag, mind fizikálisan/mentálisan.
De komolyan, mit vártak?
Nekem egy gyerekem van, én TUDOM, hogy többet nem lennék képes bevállalni. Mi nem használunk ki semmilyen állami támogatást, mert egy gyerekkel hova..de ezzel sincs bajunk. Inkább ez, de a nyugalom. Mi így pont egy boldog család vagyunk.
Nem csesztetem (mint a legtöbb anyuka) az apukát, hogy oda van dolgozni, mert tudom, hogy az is ugyanolyan kemény meló.
Nyilván itthon, amit tudok megcsinalok, de ha hazajön besegít mindenben.
Erre még kb én szegyelljem magamat, ha más anyukaval beszélek, mert nekem milyen könnyű dolgom van.
Már bocsánat, de én gondolkozzak más helyett, hogy kinek szüljön gyereket?
Szerintem a gyerek előtt is pontosan ki lehet már ismerni a férfit, ha a fejünket is használjuk.
Már tényleg az van, hogy boruljon a világ minden nő elé, aki erre a világra gyereket szült, mert ő a teremtés csodája, akinek mindennel nehezebb és mindenki szolgálja ki az ő igényeit.
19:
17-es vagyok
de imádom a magadfajta beképzelt funkcionális analfabétákat :D gondolom, személyedben egy nagyon érett anyukát tisztelhetünk:
„mint a 18-as kiőrjöngjék magukat”
szerintem nézz utána, mit jelent az „őrjöng” szó.
„hogy mennyivel jobb emberek is ők bárki másnál”
ilyet hol írt bárki is? egyébként meg ha már itt tartunk, egy olyan ember, aki végiggondolta, h mivel jár gyereknevelés, és nem vállalja, értelmesebb is egy olyannál, aki aztán 35 éves elhízott anyukaként nyíg, és az egész személyisége abból áll, hogy ő anyuka.
„A lepontozások száma fogja megmutatni, hogy hányan vannak ennél a kérdésnél közülük ;)”
úristen, de gyerekes vagy…
köszönjük, hogy bemutatkoztál, és speciel pont a hozzád hasonló nőkről beszéltem. maximum elvégeznek egy (humán) büfészakot a teljes átlagos képességeikkel, érzelmileg, intelligenciában egy gyerek szintjén tartanak.
21/21
„Igen, az az egyik legnagyobb csoda az életben, hogy "kipottyantanak" egy másik életet, attól még, hogy a te korlátolt agyad racionálisan se képes ezt megemészteni „
:D
orbitális öngól ez a hsz is.
nekem úgy tűnik, inkább te nem tudod megemészteni a kérdező véleményét.
és ne haragudj, de az a tapasztalatom, h akinek az élet csodája a szülés és gyerekek, azok végtelenül unalmas átlagos képességű nők.
nem akarok bunkó lenni, de el lehet most olvasni a (feltételezhetően 30 feletti) anyukák hisztis hozzászólásait, nem csoda, hogy sajnálhatják magukat, hiszen ők maguk is kislányok fejben…
18, remélem az anyádról is hasonló véleményen vagy.
Hiszen ő is csak kipottyantott egy purdét ugyebár, hát az semmiség. Az hogy életet adott neked, semmiség. Ugye?
"Itt öngólt max te rúgsz, hiszen nekem sincs gyerekem"
és tetézed is :D
te agyonművelt, nem azért öngól a hozzászólásod, mert van/nincs gyereked, hanem mert nekiesel a kérdezőnek a véleménye miatt, aztán arról beszélsz, h csak rá tartozik, h nem tudja megemészteni ?:D
a te hisztid akkor miért tartozik másra?
"ugyanakkor sose éreztem szükségét, hogy bárkit is minősítsek a gyerekvállalás vagy nem vállalás miatt."
lol.
nem, te csak másokat minősítesz a véleményük miatt, az teljesen más, ugye? "te korlátolt agyad"
ha a hülyeség fájna, halálért könyörögnél, 2 mondatos hozzászólásokban mondasz ellent magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!