Mit tudok ebben a helyzetben tenni? (többi lenn)
Megint: meghívatta magát hozzánk, a családom a másik lakásunkba paterolná!!!
A meghívatja magát metódust sem értem, kissé tolakodó
Ne hisztizzél... Menjél akkor haverhoz... Rokonod meg hagy beszélgessen a szüleiddel.. biztos van mit
Nehogy már ő ne menjen el egy temetéste és ne búcsúzzon el tisztességesen a halottól, azért mert te 19 évesen mikor még alig pelyhesedsz hisztizel....
Tán te takarítottad ki utána a wct? Hmm???
Igen én takarítottam mert ilyenkor bezzeg az én lakásom (szülői hozzáállás) ha valaki ott alhat abba pedig nem szólhatok bele...
Mint írtam, ilyenkor én egy szál virággal egyedül elbúcsúznék egyedül... de mindegy
Meg hívatta magát?? Mekkora bűnt követett ezzel el, mert végső búcsút akár venni egy rokonától. Tudod, nálunk ilyen nem volt, ha temetésre került a sor, hogy rossz szemmel tekintünk arra, akit emiatt egy napra el kell szállásolni. Te egyáltalán belegondoltál abba, hogy mekkora fájdalom lehet valakinek egy temetés? Dehogy gondoltál... Neked a szaros wc fontosabb.
Komolyan, még megértmenélek, ha egy esküvő, vagy szülinap miatt kellene elszállásolni, ami jókedvűen zajlik, de itt egy fájdalmas dologról van szó.
Még valami;nem ugyanaz valakit elkísérni az utolsó útjára, mint majd ha rá érek viszek rá egy szál virágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!