Szerintetek mit lehet tenni ilyen helyzetben?
Az apám egyetemi professzor, viszont súlyos nárcisztikus személyiségzavarral küzd. Sokáig tűrtem a traumákat sajnos szótlanul, mert a környezet ezt kívánta meg, mindig megjátszottuk a boldogságot kifelé, meg hogy mintacsalád vagyunk, de valójában a testvéreimmel állandóan sírtunk és rettegtünk, annyi verbális bántást kaptunk. Anyukánk szerint viszont ez semmi, mert nem fizikai a bántalmazás, így ezeket el kell engedni. Csak annyira nem lehet kiszámítani, hogy mikor jön egy bántáshullám, mivel mi mindig próbálunk mindent megtenni, hogy a kedvében járjunk, de volt,hogy azért ordított fél órát és a halálunkat kívánta, mert rekedt hangon szólt valamelyikünk, vagy mert kicsit kócos volt a hajunk.
Nekem most jön az utolsó egyetemi félévem, viszont teljesen depresszióba estem, minden nap meg akarom ölni magam, nem látom a kiutat, pedig nagyon szeretném. Szerintetek az milyen ötlet, ha halasztok, és eljárok valami pszichológushoz? Elég sok éve járok már egyetemre, mert nem bírok koncentrálni.
Ja az elején csak azért tettem hozzá, hogy rangos ember, ezért megkívánja mindig a környezetünk, hogy őt dicsőítsük, meg őt az összes rokonunk,barátunk az egekig magasztalja, és nem tudom kihez fordulhatnék őszintén a mentális problémámmal. Az egyetemen nem mondhatom el az igazat, mert ő is ott adjunktus, viszont én már kezdek rosszul lenni ettől az egésztől, nem látom reálisan a dolgokat.
Szóval mindig hazudnom kell valami okot, hogy miért halasztok.
Járj pszichológushoz, de ne halassz!
Fejezd be és költözz!
Jó ötlet.
Esetleg iskolaváltás és koli?
Testvéred is van, együtt könnyebben költöznétek.
8:
oké. akkor lépj. nyilván hamarosan tele lesz veletek a bulvársajtó. hajrá!
Adjunktusként professzor??
És ez így most hogy? 😂😂😂😂😂😂
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__109..
Anyukád az ezotéria rovatban kérdezget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!