Mit tudok ebben a helyzetben tenni? (többi lenn)
Igen, el lehetne varni, alapvetoen a sajat lakasomba en sem engednek be egy ilyen embert, de azert ha temetesrol lenne szo, nem hisztikeznek ezen, ahogy szerintem a legtobb normalis ember sem. Jo lenne felnoni es nem egy 5 eves szintjen megragadni kerdezo.
Plusz te meg csak ott sem laksz :DD Mivel nem csak a tied a lakas, ezert a masik tulajdonosnak is pont ugyanannyi joga van a lakas felett, mint neked. Ez megvan? Helyedben pattogas helyett iszonyatosan halas lennek, hogy egyaltalan kapok egy lakast majd.
Jo lenne, ha nem vakitana el ennyire a penz es a pozicio ilyen fiatalon, mert khurva nagyot fogsz meg koppanni az eletben!
#21, "Jo lenne, ha nem vakitana el ennyire a penz es a pozicio ilyen fiatalon"
Ez mit jelentsen? Teljesen átlagosan élünk, itt csak az etikett hiánya a bajom, illetve ha te sem engednéd a lakásodba...
Biztos lesz temetês után megbeszélni valójuk.
Érzéketlen szar vagy, takarodj el dolgozni ne ingyenélősködj meg fogd a covidra a munkanélküliséget... Menj gyárba! Jaa h nemtetszik?
#26, gondolom temetés után beszélgetne, stb. Ő kérte meg apum az ittalvásra...
és azt tanulom, turizmust és germanisztikát is, ha végzek akkor vagy vendéglátás vagy teljes állású tanár (német).
Két szakon tanulsz, persze. 19 évesen kizárt, mert egy évben egy helyre vesznek fel. 19 évesen max elsőéves vagy, ha szeptemberben kezdtél egy szállít, egy másikat meg nem tudták volna.
Szerintem inkább hagyd abba, mert a kérdésben apád hívta meg, most már ő kérte, hogy maradhasson...
Bár engem szórakoztat, hogy szóljak, mennyi hiba van a mesében.
Keresztfélév! :)
Ő megkérte aludjon nálunk a családi házba (ami felőlem okés ha máshol alszom, pl barátnál vagy a belvárosi otthonba), apum azt mondta abban a belvárosi lakásba aludjon inkább egyedül
Apum bátyja, és meghívta hogy aludjon itt
Ő kérte meg apum az ittalvásra...
Majd a következő kérdésnél figyelj a részletekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!