Nem tudom odaadjam e lányomnak?
Figyelt kérdés
20 eves a lányom és 3 éve mióta dolgozik havonta tett félre megtakarítást melyet én kezelek. Sajnos ő magától nem takarékoskodott volna en ösztönöztem rá h legyen majd valamije. Sajnos ő nem olyan érett, komoly mint egy ennyi idős lánynak kéne lenni, ezért is kezelem én neki a pénzét és most bejött amitől tartottam. Masfel éve van egy kapcsolata most odaköltözött a nála 13 évvel idősebb férfihoz aki egy lepukkant házba el anyukával egy eldugott helyen / dozerolni való az a ház olyan állapotú/és kitalálták adjam oda a lányom pénzét és csinálnak valamit a pasi házán.Mert a pasi kölcsönt nem akar felvenni mert már van neki. A lányomnak ahhoz a házhoz jogilag semmi köze. A felet rairatni sem éri meg mert egy romhalmaz. Nem tudom mit tegyek, teljesen ki vagyok. Ha nem adom oda akkor rossz anya vagyok mert a lányom pénze, ha oda adom akkor meg a lányom lenullázódik azért a patkanyfeszek házért. Nekem egy fillér nem kell a lányom pénzéből inkább teszek hozzá mintsem elvegyek belőle csak nem szeretném h így elúsztassa több évi munkáját. Nem tudok jó megoldást sajnos.2021. márc. 12. 08:58
51/54 anonim válasza:
17 évesen kezdett elrendesen dolgozni (gondolom nem gimnázium mellett dolgozott diákmunkát)és ez lenne az első pasija életében. Nem kisbuborékban él hetet. Ebből baj lesz majd ez az első tünetek része.
52/54 anonim válasza:
Mi lett, Kérdező, odaadtad neki a pénzt?
53/54 A kérdező kommentje:
Egyelőre jegeltem vele a témát. Megmondtam le van kötve ami igaz is .
2021. márc. 17. 08:04
54/54 anonim válasza:
Ne add oda!!!!! Ilyen emberre ne bizz penzt! Csak kihasznalja a lanyod!
Normalis felnott ferfi ha mar nosulni tudott akkor a korulmenyeket is teremtse meg!
Remelhetoleg nem maradnak mar sokaig egyutt, es a lanyodnak akkor jol fog jonni az a kis penz. Foleg ha ne adj isten terhesen/kisgyerekkel kell menekuljon. Bocsanat de en ilyen ferfiaktol mar a legrosszabbra szamitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!