Nem tudom odaadjam e lányomnak?
Akkor ezt meséld el a végrehajtónak, aki 5 éve nem tud behajtani 400ezret valakin, többek között azért, mert "sorban áll" a végrehajtás a NAV és még egy pár ember után.
Az adós feketén dolgozik, a ház az anyja nevén.
Szóval, én tapasztalatból beszélek.... de ahogy gondolod!
Azért írtam, hogy úgy kell megírni hogy kié a ház hivatalosan is.
Persze van egy sorban állás, mert nem a Marika néni 500 ftja lesz az első hanem igen a Nav adó tartozás meg esetleg egy nem fizezett hitel.
Igen van kiskapu, mert sokan dolgoznak feketén. Ez a vendéglátásban pl nagyon jól megy.
De hidd el nem fog belemenni a csávó egy ilyenbe.
Ha meg olybá igen, akkor a kislány majd megtapasztalja, hogy olykor jobb az anyjára hallgatni. Aztán ha nem elég a pénze majd veteti fel a lánnyal a hitelt azt eladósodik 20 évesen.
hatalmas.
16 éves húzzon dolgozni minden kérdésnél, hogy legyen pénze, amihez a azülőnek semmi köze; de a 20 éves felnőttnek ne adja oda az anyja a pénzét...
Azért adja oda, hogy egy életképtelen pasi újítsa fel a putrit? Aztán meg pislogjon ősszel hogy ki van baxva?
Ha szemét lenne az anyja lényegében ezt tenném én is... Te pénzed oké oda adom aztám majd ha a bőrönddel sírsz az ajtó előtt, mert kisemmiztek akkor röhögök egyet és rávágom az ajtót...
26!
Tökmindegy miért kell neki. Az ő pénze. Azt csinál vele, amit akar. Nagykorú. De ha nem az lenne is joga van hozz a hogy elbaxxa a saját pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!