Nem tudom odaadjam e lányomnak?
Jajj már!
Nevelés nevelés...
Bakker 20 éves... Dúlnak benne a hormonok bőven!
Rózsaszínköd... Be ettete a kislányt minden széppel hogy felkell újítani ha a mama meghal akk meg az övék... E nyj
Te is voltál fiatal, valszeg nem vallod be de nem mindig azt csináltad amit kellett volna
41!
Valoban nem mimdig azt csinaltam amit kellett. De: az en döntésem volt. Az én hibám volt, ha xarul sikerült valami és az en sikerem, ha jól sikerült. Nem anyám döntötte el, hogy mi legyen. Ez lenne a lényeg. Elmondani, hogy mi történhet, hogy mi a legrosszabb eshetőség és engedni, hogy ő döntsön.
Vélhetően egyébként is még az anyja nevén van a megtakarítás max a lány a kedvezményezett...
Szóval ezt is jó lenne tudni ám, mert kb ha 17 évesen nyitottak számlát ami persze nem bankszámla akkor szerintem még a saját nevén nem is lehet
Ki nevén van a számla?
Hány évre van lekötve,milyen megtakarítás? Kamatozik?
Az se biztos kitudod neki venni...
Előbb ezt kéne tisztázni, elmondani neki aztán ha nem hisz neked bementek a bankba s ugyanezt fogják neki mondani.
Szembesíteni kell a tényekkel.
Másrészt kérdező az opciókat sorold fel...
1. Ügyvédi papír hogy a lányod pénze benne áll a házban
2. Akár kérjétek a háznak legalább 1%-át előtte hogy írassák a lány nevére mielőtt 1ft-ot is ad nekik.
Ez azért fontos hogy oké neked nem kell a ház de. Ha a pasi komolyan gondolja akkor ezekbe belefog menni...
Közelítsd meg hátulról a dolgotm
Hidd el hamrabb lapára teszi így a lányod, mint sem bemenj a bankba
okos a 46-os!
Egybként Kérdező, mennyi pénzről van szó, ha szabad tudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!