Nem tudom odaadjam e lányomnak?
Figyelt kérdés
20 eves a lányom és 3 éve mióta dolgozik havonta tett félre megtakarítást melyet én kezelek. Sajnos ő magától nem takarékoskodott volna en ösztönöztem rá h legyen majd valamije. Sajnos ő nem olyan érett, komoly mint egy ennyi idős lánynak kéne lenni, ezért is kezelem én neki a pénzét és most bejött amitől tartottam. Masfel éve van egy kapcsolata most odaköltözött a nála 13 évvel idősebb férfihoz aki egy lepukkant házba el anyukával egy eldugott helyen / dozerolni való az a ház olyan állapotú/és kitalálták adjam oda a lányom pénzét és csinálnak valamit a pasi házán.Mert a pasi kölcsönt nem akar felvenni mert már van neki. A lányomnak ahhoz a házhoz jogilag semmi köze. A felet rairatni sem éri meg mert egy romhalmaz. Nem tudom mit tegyek, teljesen ki vagyok. Ha nem adom oda akkor rossz anya vagyok mert a lányom pénze, ha oda adom akkor meg a lányom lenullázódik azért a patkanyfeszek házért. Nekem egy fillér nem kell a lányom pénzéből inkább teszek hozzá mintsem elvegyek belőle csak nem szeretném h így elúsztassa több évi munkáját. Nem tudok jó megoldást sajnos.2021. márc. 12. 08:58
1/54 anonim válasza:
Én se, de alapjáraton ilyen pasira nem tudom, mit lehetne alapozni, pl gyereknevelés terén
"Sajnos ő nem olyan érett, komoly mint egy ennyi idős lánynak kéne lenni"
Hát egyik se olyan. 30 éve lehet, azok voltatok, 10-15 év múlva meg jött a válás...
2/54 anonim válasza:
Ne add oda! Amikor még szétmennek ott fog hisztizni hogy elment a pénze!
3/54 anonim válasza:
Ne add oda, egyrészt azért amiket írtál, jogilag semmi köze nem lenne a hazhoz a lányodnak, másrészt nagyon fiatal még. Egy másfél éves kapcsolat nem garancia semmire, lehet fél év múlva szakítanak.
4/54 anonim válasza:
Én megkockáztatnám, hogy "rossz anya" legyek, mert ha ennyire éretlen a lányod, akkor kénytelen vagy a saját érdekében vigyázni az értékeire.
Egyébként normális embernek ilyen dologban magától is van annyi esze, hogy az "anyós" házába nem invesztál, mert ahhoz soha nem lesz semmi köze.
5/54 anonim válasza:
Ne add oda. Most "sz@ranya" leszel a szemében, de egyszer még hálás lesz érte. Ne hagyd, hogy kizsarolja belőled, most keménynek kell lenned vele az ő érdekében.
6/54 anonim válasza:
Hagy gyűljön még neki, és ha komoly kapcsolata lesz és olyan ingatlanról fogunk beszélni, amihez jogilag lesz köze még jól fog jobni. Akár felújítani, berendezni, akár önerőbe stb.
7/54 anonim válasza:
Nehogy odaadd neki. Én se tenném.
8/54 anonim válasza:
Közlöd hogy lekötötted a pénzt 5 évre, nem tudod felvenni előbb. Aztán valiban besétálsz a bankba és lekötöd az összeget.
9/54 anonim válasza:
Eleve nem jó ötlet beköltözni anyóshoz... pláne nem felújítani az ő házát. Lehet most roszaszin köd van, de ha pár hónap múltba kib@szarintják onnan a lanyoďat megnezheti magát.
10/54 anonim válasza:
na, az elváltak le is pontoztak...ugye, hogy hülyeség volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!