Nem tudom odaadjam e lányomnak?
Ha csak egyszerűen "nemet" mondasz, az nem lesz jó. Ha odaadod, az sem.
Próbálj beszélni vele. Ha jól veszem ki a szavaidból, igaz, hogy a kapcsolat már nem nagyon friss, de az odaköltözés még az. Lakjon ott min. 1 évet, aztán majd beszélhettek róla. HA MAJD belead valamennyit, akkor is legyen papír róla! Azzal is érvelhetsz, hogy gondolom, a lányod nem véletlenül bízta rád a pénze befektetését. Azt is lehetne mondani, hogy természetes, hogy ő most érzelmileg érintett, és ezért nem objektív.
A kapcsolat és a fickó minősítését viszont mellőzd, csak rosszul jöhetsz ki belőle!
Amúgy elég szánalmas egy 30-as férfitől, hogy egy 20 éves csaj pénzére hajt...
Figyi... Ne add oda.
Sajnos a leírtak alapján nekem az a gyanúm, hogy csak pénzes malacnak meg bejárónőnek kell a lányod oda...
Hapsi meg az anyja dolgozik?
Nem szép dolog hazudni, de mondd azt neki, hogy voltál bent a bankba és egy még 5 évig nem lehet hozzányúlni mert van rajta egy szerződés... Példanak hozdd fel a fundát az volt tudod hasonló.
De semmiképp ne add oda.
Nem lesznek ők sokáig együtt
Még + egy ötlet mondd meg neki, hogy oké oda adod... Azzal a feltétellel ha elmentek a csávóval együtt az ügyvédhez is hivatalosan megírjátok, hogy ennyi meg ennyi pénzt ennek a személynek erre a háznak a felújítására szántak.
Amennyiben a kapcsolat vége szakad a tulajdonos köteles visszafizetni az összeget akár végrehajtás jogcímen is
Ebbe szerintem nem fog bele menni a hapsi
Én tuti nem adnám oda. Ebben a helyzetben ez most nem is kérdés, annyira egyértelmű hogy nem.
A lányod kontóján akarják toldozni-foltozni a házukat. Vicc.
Normál esetben ez nem lenne hülyeség, de a gyakorlat azt mutatja, hogy hiába van akármilyen írás, ha az illető nem fizet, akkor keresztet vethet a pénzre, mivel behajtani sincs miből.
Ha van is valamicske jövedelme, az hitellel terhelt és nagyjából 100 év múlva kapja meg, havi 5-10ezrével.
16-os nem így van.
Ha pl.nem dolgozik vagy valami akkor ráterhelik az ingatlanra automatikus árverést fog kapni és lehet menni a híd alá. Ha esetleg nem fedezné az összeget akkor marad neki behajtandó összegként. De legalább háza se lesz.
Közjegyzői fizetés meghagyás is működik
Mond neki, hogy meg egy kicsit gyujteni kellene a penzt.
A lekotes nem jo hazugsag, mert a lekoteseket is fel lehet bontatni dij elleneben.
Es hogy varjon meg egy kicsit, probalja ki az egyuttelest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!