Ha "más körökből valók vagyunk" lehet közöttünk valami?
Van valaki aki tetszik nekem. Én is szimpatikus vagyok neki, kedveljük egymást. Az ő édesanyja közgazdász (dr.) az édesapja pedig orvos. Ő is nagyon jó tanuló volt mindig, egyetemre jár, külföldön tanult 2 évet. Én sem tartom magam butának, bár nekem csak OKJ-s szakmám van. Az unokatestvérem ismeri ezt a fiút és észrevette, hogy tetszik nekem, de azt mondta, hogy felesleges róla álmodoznom, mert kettőnk között ég és föld van. Az én szüleim egyszerű polgári munkát végeznek (villanyszerelő, titkárnő).
Mit gondoltok? Tényleg esélytelen a dolog?
háát eddigi tapasztalataim szerint nehézkes "más körökből valóval" a párkapcsolat. sok a surlódási pont. az én szüleim is diplomások és volt már több olyan barátom is aki "más körökből való" volt, és a szüleimnek nagyon nem tetszett, és utólag belátva igazuk is volt. DE! kivételek mindig léteznek!! egy próbát mért ne érhetne meg??
(nem akartam leszólni senkit, én nem nézem le azokat az embereket akik tisztességes dolgozó emberek de nem diplomások. csak én a hasonló a hasonlóval elvet vallom.)
Örülök, hogy ezt mondjátok. Köszönöm :)
Amúgy el tudok vele beszélgetni bármiről, szóval van közös témánk. Gondolom ez is bizonyítja, hogy talán megütöm a szintjét :D Illetve az ő szülei nem tudom mennyire lehetnek "felsőbbek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!