Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem is lesz normális...

Már nem is lesz normális kapcsolat közöttünk?

Figyelt kérdés

A 19 éves fiam az utóbbi pár hónapban/évben rosszul viselkedett és sok bajba is keveredett. Többször is figyelmeztettük (a barátai is), hogy ennek nem lesz jó vége...de hát ő nem hallgatott ránk. Nem is érdekelte, hogy miket beszélünk. Most börtönbe zárták súlyos testi sértésért és lopásért. Na de még ez sem érdekelte, meg se szólalt. Mondjuk csak annyi volt, hogy tiszta víz volt a feje és törölte a kezét a ruhájába (ezt akkor szokta csinálni amikor izgul). Ezen kívül semmi. Nem tudom mire volt jó ez neki, szerintem ő sem tudja. Eleget foglalkoztunk vele, a 2 bátyával (20 évesek) is jó kapcsolatban volt és volt sok rendes barátja. Régebben ő is nagyon rendes volt. Amikor még kint volt akkor is mindig feszült volt, káromkodott meg ilyenek. Szerintem már nem lesz közöttünk olyan jó a kapcsolat mint régen. Szerintem majd összeszed egy kis pénzt és elmegy. Ez nekem nagyon rosszul esik...mindene megvolt ami kellett neki. Az anyagi helyzetünk se olyan rossz és sok szeretetet is kapott. Nem értem mire volt ez neki jó.

Szerintetek megfog javulni?

43/N

2010. aug. 27. 22:23
 1/2 anonim válasza:
hagyd még "kitombolja" magát.. egyszer úgyis megjön az esze és rájön mi mindett tettetek érte.
2010. aug. 27. 22:36
 2/2 MysticAngel válasza:
Szia. Szerintem ha börtönbe van ott lesz ideje elgondolkozni a tettein és annak súlyán, és talán majd rájön, hogy nem minden esetben cselekedett jól és veled szemben sem a legmegfelelőbben viselkedett. Talán ez meghozza majd az eszét. Biztos valamennyire azért érdekelte, hogy bekerül/ bekerült csak nem akarta kimutatni előtted. Erősnek, keménynek vagánynak akart még így is mutatkozni. Fel a fejjel! Van még remény.
2010. aug. 28. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!