Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szülő tényleg csak ennyit...

Egy szülő tényleg csak ennyit érdemel?

Figyelt kérdés

Felneveli a gyerekeit, mindent megtesz értük, megad nekik, sokszor erőn felül is.Aztán Felnőnek, és le se sz@rják az embert.

Itt is a válaszolók 99,99%-a azt válaszolja a tinik kérdésére, hogy ne törődj vele, semmi közük hozzá, stb.Ha az illető elmult 18 éves, akkor meg főleg, mert azzal jönnek, hogy nagykorú vagy nem?

A szülőnek csak kötelességei vannak, "jogai"nem?Ha már felnevelte azt a gyereket becsülettel, akkor nem érdemel ennél többet?

Természetesen van alapja az írásomnak, és persze nem a legjobb hangulatom íratja ezeket velem.

Nekem is vannak gyerekeim.Én is megkaptam, hogy miért, nálad helyetett el a bíróság nem?Meg apa nem tud(na)eltartani...stb....

Ezek a dolgok így normálisak, és velem van a baj, hogy kicsivel többet szeretnék?

Hát, hová fajul(t) ez a világ, amikor egy szülőnek csak k.uss a neve?

2010. aug. 16. 17:51
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
92%

Az, hogy apa, nem indok, mert az, hogy megcsinálja és odaadja a spermáját, csak biológigai szülőség, semmi más.

Az apa fogalma azt jelenti, hogy mindemellett legjobb képességei szerint neveli és szereti a gyermekét, megteszi a boldogságáért, amit tud - enélkül nincs joga arra,hogy tiszteletet várjon el.

2010. aug. 16. 18:46
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első, valamint a 18:06-os válaszolóval!!!
2010. aug. 16. 18:48
 33/54 A kérdező kommentje:

Egyet értek.Csak tudod, ha azt mondtam volna a gyereknek, a te apád ilyen meg olyan, csak a szenny folyt volna aszámból, akkor egyszer csak rájön, hogy hoppá!Hát itt sokminden van ám!

Lehet hogy így nem jó ahogy van, de mindenesetre szerencsésebb, minha később azt kapnám vissza, hogy mennyit szidtam az apját(még ha igazat is mondanék)

2010. aug. 16. 18:50
 34/54 anonim ***** válasza:

"Mert az apja.Se több, se kevessebb az indok rá."

Akkor itt a te felfogásoddal van a gond. Azért, mert annak a férfinak életében volt egy orgazmusa, aminek az eredménye egy gyerek lett, akire konkrétan szarik, nem érdemel semmit. A tiszteletet, szeretetet ki kell érdemelni. És tudod a gyerekek közül sok ezt látja is, hogy mit szeressen egy szarrágón, és egy idő után nem csak a szarrágó apjából lesz elege, hanem az anyjával is úgy lesz, hogy az meg mit erőlteti, hogy szeressen egy semmire kellőt, aki kilőtte a spermáját és ennyivel el is intézte a gyerekkel való foglalkozást.

2010. aug. 16. 19:15
 35/54 anonim ***** válasza:
Ha te szereted, a te dolgod. Ha nem szereted az is. Hagyd a gyereket hadd döntse el maga, nem hülye az, csak gyerek. Ez olyan, mintha valaki rád akarná kényszeríteni valami üres indokkal, hogy szeresd azt, amit a vak is látja nincs miért. Neked nem lenne eleged belőle?
2010. aug. 16. 19:17
 36/54 A kérdező kommentje:

Jajj, ezt nem úgy kell érteni, hogy ezt sujkolom bele.Isten mentcs!Arra nem is lennék képes.

Csak a sok bosszúra éhes anyával szemben én nem neveltem elle őket.

Háááát, én már csak ilyen vagyok.

Tudják mi a véleményem róla,és kész.

2010. aug. 16. 19:21
 37/54 anonim ***** válasza:
Na, várj csak... Eddig azt mondtad, te vagy az anya. Most már az apa vagy? Vagy hogy van ez?
2010. aug. 16. 19:46
 38/54 anonim ***** válasza:
Ja, értem, bocs. Ne vedd figyelembe az előzőt, Kérdező...
2010. aug. 16. 19:47
 39/54 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok az anya.
2010. aug. 16. 19:48
 40/54 anonim ***** válasza:
67%

szerintem a szülők hibája, nulla felellősséget és hálát nevelnek a gyerekeikbe. úgy nőnek fel, hogy minden evidens, minden, ami van. nálunk nem így volt, pedig mindent megkaptunk, amit akartunk, de azért tenni is kellett. szeretem a szüleimet és élem a magam életét, nem ugrálok nekik, de felelősnek is érzem magam. igen, felneveltek, gondoztak, szerintem igenis jár nekik az, hogy idős korukban valamennyire megháláljuk ezt, legalább minimális szinten. aki itt pattog, hogy jajj ő nem arra van, hogy a szüleit gondozza meg nekik ugráljon az korlátolt és buta sajnos. szerintem ez alap. lesülne a bőr a képemről, ha ennyit nem tennék meg. akárhogyis, de felneveltek(pedig az én anyám minden volt, csak mintaanya nem, apám sem jeleskedett). az már csak pluszpont, ha ezt jól is csinálják. aki szerint ez egy gyereknek sem kötelessége, az ne szüljön gyereket, mert ugyanezt kapja vissza. ha én nem látogatom meg a szomszéd nénit a kórházban vagy szenteste, akkor senki se, a 3 gyereke közül egy sem nyitotta rá az ajtót legalább 5 éve. pedig nem hárpia, imádja őket még így is.

úgy kell nevelni, hogy tanulja meg értékelni a dolgokat. nyilván ez vica versa működik. ha értéket tanítok azt is kapok vissza. ha azt, hogy minden csak úgy van bele a nagyvilágba, akkor azt.

2010. aug. 16. 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!