Mit érdemel az a szülő, aki így nevel gyereket?!
off:
Láttad a legyek ura c. filmet?
hát lehet hogy van anyjuk és apjuk de sok közük nem volt hozzájuk.
Sajnos nem tudom a nevét az úrnak, aki egy utazó.
Ő mondta az általunk annyira lenézett, visszamaradott afrikai kultúrákban (iiletve az elpusztítandó muzulmánoknál)történt a következő.
ment a kocsival az utcán, egy gyerek kiugrott a kocsi elé, ő elsodorta. Rettegett, mert ő volt egy fehér ember a feketék között, megjelent a rendőrség, hívták a gyerek szüleit, tanítóját és ott a helyszínen elverték őket, merthogy nem tanították meg a gyereket közlekedni.
Nálunk, hogy történt a sokat emlegetett tanár esetében? És azóta is havonta?
Hát ezért, mert nálunk emberjogok vannak, meg fejlett kultúra és bíróság és demokrácia. De lesz ez még rosszabb is.
Nézd meg itt az oldalt és számold meg, anyuka kezdi a kérdést mit tegyek a tanítóval, óvónővel- már jönnek is a válaszok, amik szidják, lehülyézik a tanítókat, pedagógusokat, orvosokat.
És régen egy faluban a legtiszteletreméltóbb ember volt a tanító, orvos és a pap. És mit gondolnak az emberek a papról.
Mély válságban vannak a nyugati társadalmak, ahonnan nincs visszaút. Vagyis lenne, de azt a jogvédők megakadályozzák.
Egyébként nincs ebben semmi furcsa, talán már csak nálunk 14 év a büntethetőség Európában, Angliában már réges rég 7 év, mert 7 évesek csaltak el kisgyerekeket és végezték ki őket brutálisan, úgyhogy ott ez már megszokott dolog.
Ezek az emberek nem nevelik a gyerekeiket.És ha számon kéred őket még te vagy a hibás,mert ő szegény és kisebbség.
Kérdem én miért mindig velük történik ilyen?Mert eszük ágában sincs beilleszkedni!!!Én a szülőket vonnám felelősségre keményen talán akkor nevelnék a gyereküket.
Hát amelyik szülő ilyenre neveli a gyerekét mit érdemel...?
...mondjuk golyó általi halál?
Bár az is igaz hogy nem (csak) a szülő hibás. Sokszor a gyerek barátai rángatják bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!