Mit lehet dolgozni ami gyerek/családbarát?
Új szakmát szeretnék tanulni, jelenlegi végzettségem a vírus miatt kifújt, családi segítséggel tudnék tanulni újat de jól kellene választani.
Mit gondoltok ?
Csak ahhoz fordítói végzettség kell :)
Az a röhej, hogy az IT-s munkáknál is csak ideiglenes home office-os lehetőségek vannak, Covid után esetleg 1-3 nap dolgozhatsz otthonról. Kivéve a full stack developer melók :D De ahhoz meg kell pár év tapasztalat.
Én azt mondanám, hogy ne annyira végzettségben, mint szolgáltatásban gondolkodj.
Mi az, amiért fizetnének, ha csinálod, miközben otthon vagy?
(Kéretik a szennyes gondolatokat kizárni.)
Gyermekfelügyelet? Könyvelés? Valami különleges oktatói tevékenység?
(van egy pont, mikor a a himihumi oktatásokkal már csak az oktatásszervező zsebét tömöd.)
Igen. Covid alatt van HO, utána meg ugyanúgy be kell járni. Bocs, hogy szétoffolom ezt a kérdést, de annyira übergáz, hogy nem jöttek rá a cégek, hogy a HO tök jó dolog a dolgozónak, semmi értelme csakis onsite munkavégzésben gondolkozni, mert "így tart össze a csapat". A fenét.
Attól sem kell tartani, hogy otthonról nem dolgozik rendesen, simán trackelhető, mikor melyik feladattal mennyit dolgozott (IT szektorról beszélek).
@15: manuális/unkcionális tesztelői pozitok is van? :D
Én könyvelőnek szerettem volna magam átképezni, de mire oda jutottam volna, addigra az OKJ képzések megszűntek, maradt az egyetem, amire meg baba mellett nincs most kapacitásom.
De amúgy én multinál dolgozom SSC-ben, rugalmas a munkaidő, visszavesznek részmunkaidőben is (a lányom 15 hónapos korában megyek majd vissza napi 4 órában), és simán végezhető home office-ból is. Nincs képesítési feltétel, csak nyelvtudás kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!