Mit lehet dolgozni ami gyerek/családbarát?
Új szakmát szeretnék tanulni, jelenlegi végzettségem a vírus miatt kifújt, családi segítséggel tudnék tanulni újat de jól kellene választani.
Mit gondoltok ?
Mindenképp hagyományos munkarend. Tehát pl vendéglátás, turizmus, egészségügy, kereskedelem kiesik. Persze a szállodaigazgató nem jár be éjszaka dolgozni, de addig el is kell jutni.
Ezen kívül jó, ha van lehetőség otthoni munkavégzésre. Az informatikai területek pl gyakran ilyenek. Vagy lehet webshopot üzemeltetni. Könyvelő is lehetsz a saját otthonodban egyéni vállalkozóként.
Az a baj nagyon lutri, ezért kertem itt tippeket , barátnőm pénzügyi ügyintéző elvileg menne neki home Office-ba is de be kell járnia.
Idegenforgalmi szakmenedzser szakon végeztem ezzel most semmire sem megyek sajna.
Én is a pénzügyi vonalat ajánlom, mindig szükség van könyvelőre, számlázóra és rugalmasan, akár vállalkozóként bedolgozhatsz könyvelőirodáknak vagy cégeknek.
Vagy átmenetileg foglalkozhatsz vmi kreatív dologgal is, ha van hozzá érzéked, ilyen mütyürkéket mindig vesznek, bár meggazdagodni nem lehet belőle, csak pénzmagot keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!