Mi a véleményed a hütlen feleségekröl, barátnökröl?
Figyelt kérdés
Vagy a kettöröl egyben.2010. aug. 14. 18:51
21/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. aug. 14. 19:12
22/30 anonim válasza:
Nana, azt senki sem írta abban a kérdésben hogy minden rendben. Hosszabb időkre el kellett utazni a férfinak és a kedves "hűséges és kitartó hölgyemény" olyan sz.xmániás lett , hogy nem birta ki, hogy valaki ne helyettesítse a "férfit a háznál"--- aztán, hogy a férj tudott-e erről vagy nem? Lehet, hogy amúgy minden rendben ment köztük abban is, csak nem volt elég gyakori a kedves feleségnek... máskülönben csak valami hülye érzelmi vágy önthette el, de attól minek kell lefeküdni a férfival? Még 1x oké, de azt mondta, hogy KÉTSZER történt meg köztük a dolog azt már nem VÉLETLENÜL tették hanem tudatában azzal, hogy mindent elronthatnak vele. mind a ketten tudták akkor már, hogy a férjükhöz/feleségükhöz lesznek hűtlenek és ami a legcinkesebb: a LEGJOBB BARÁTNŐJE FÉRJE!!
23/30 anonim válasza:
19:12 igazad van
kétszer megtenni ugyanazt már nem szimpla megbotlás.
miért nem vett magának vibrátort?vagy hogy értette a férfi a háznál-dolgot:D
24/30 anonim válasza:
ugyanaz, mint a hűtlen férjekről és barátokról... mocskos áruló mind! karóba velük!
25/30 anonim válasza:
19:12 vagyok és 19.14-nek mondom: Na igen vegyen vibrátort vagy isten tudja csináljon azt amit akar, de valahogy ki lehetett volna bírni kefélés nélkül! Ugyanmár! Ha SZERETI, mellesleg onnan a kérdés teljesen baromság volt... értelme nem volt, mert... tudta a kedves kérdező nő, hogy megcsalja a férjet. Nem is értem az ilyen emberek felfogását! Ha nem büszke rá akkor miért kérdez IDEGENEKTŐL? jó mert így könnyebb, de miért kéredzget akárkit, hogy "mit tegyek"?? Én a helyébe minimum elásnám magam...
26/30 anonim válasza:
19:04, de hová tűnt az a kérdés?:D meg miért tűnt el?:D épp válaszolni akartam, amikor eltűnt:DD sztem is undorító dolog:S
27/30 anonim válasza:
ugyanaz vagyok: jó nyilván a férfi a háznál dolgot értelmezhetjük máshogy is, de nekem ez egyértelmű, hogy szexuális töltöttségű...
28/30 anonim válasza:
nyilván kitörölték a moderátorok , ahogy ezt a kérdést is: "eltűnt egy kérdésem" vagy valami hasonló...
29/30 anonim válasza:
18/51kérdésre válasz,nem szégyenlem kiírni 44éves hű házassági év fodulónk lesz ez évbe férjemmel mindig tudtuk mit akarunk ,megbízunk egymásba,de ez nem bizalom kérdése csak, nagy szerelemben kell élni ahhoz ,hogy több idő után ez át tudjon alakulni szeretetté , mert a szeretet az acélból van és nem szakítja szét emberi kéz, ez nálunk megtörtént,megerősödött még az acél is ,pedig ez részemről 16 évesen történt ,mégse kacsingattam más urak után de ő sem mert már ő akkor leszerelt és volt ideje kiélni magát, de nekem is lett volna minden újjamra még a lább újamra is ajánlkozóm ,de ha valakit igazán szeretünk tűzbe mennék érte és kitartunk mellette jóban rosszban én úgy látom ,hogy ,pedig én is nőből vagyok ,a nők a rosszak ,próbáljon engem valaki elcsábítani ,ha én nem akarom ,könnyű a Katit táncba vinni ,ha maga is akarja ,üdv Zsóka
30/30 anonim válasza:
Milyen kérdésről van szó? :O
Az, hogy biztos nem unatkozik a kapcsolatban lévő fél, mert mindig van, aki lefoglalja. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!