Mi a véleményed a hütlen feleségekröl, barátnökröl?
Figyelt kérdés
Vagy a kettöröl egyben.2010. aug. 14. 18:51
11/30 anonim válasza:
mindenki megjegyezte az eltűnt férjmegcsalós kérdést?:D
szerintem undoritó
12/30 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a hűtlen pasikról.
13/30 anonim válasza:
A véleményem az, hogy tönkrevágja az egész életét vagy lehet színész/nő egész életben. Akkor ne házasodjon össze senkivel és ha nem megy a dolog akkor annak van más módja is mint a ... Szóval elítélem őket... semmilyen esetben nem tudom őket megérteni... SEMMILYENben... mert kifogásokat mindenki tud gyártani. de rendgetegnek nincs elég nagy pofája, hogy bevallja, ráadásul ha még gyerek is van... pff
14/30 A kérdező kommentje:
Most mihez fog vajon kezdeni,szegény" hölgy"?
2010. aug. 14. 19:07
15/30 anonim válasza:
Az, hogy ez csak rájuk tartozik. Az ő döntésuk,életük(mérmint a csajé, a pasijáé és a 3.é)! A szememben kivülállóként nem rosszabbak senkinél. ettől függetlenül én magam nem tenném, és szakítanék is ha a párom ezt tenné. de ez én vagyok.
16/30 anonim válasza:
én a férjbe gondolok bele!milyen rossz lehet neki,h azt hiszi minden a legnagyobb rendben.:(
17/30 A kérdező kommentje:
Igazad van,rájuk tartozik.De ha már kiírja kérdésnek...
2010. aug. 14. 19:10
18/30 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a hűtlen férjről, barátról.
Ha gond van akkor tessék megbeszélni és változni vagy szétmenni, de ne legyen senki gerinctelen.
19/30 anonim válasza:
amugyis elmondani a véleményt miért ne lehetne?
20/30 anonim válasza:
Ez volt régen is de nem kellet parázni a lebukás miatt,mert nem volt mobil, net, meg hasonlók.Így kevesebb esély volt arra,hogy valaki lebukjon. És nincs egál a férfi és nő között ilyen téren.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!