Mi a véleményed a hütlen feleségekröl, barátnökröl?
Ez a kérdés egy korábbi kérdés alapján jutott eszembe.
Ahol nem tudtuk kellöen kifejteni véleményünket.
Nekem ugyanaz a véleményem mint a hűtlen férfiakról, semmiben sem különbözik a kettő.
És vallom, hogy a problémákat, amik egy kapcsolatban felmerülnek nem más ágyában kell megpróbálni megoldani.
Aki meg csak nem tudja visszafogni magát szexuális téren az is egy más téma.
Egyik sem szép dolog.
Jó pár évvel ezelőtt azért nem volt ennyi megcsalás szerintem. Én írtam ki a múltkor a kérdést egyébként miszerint a pasik 90%a félrelép egy házasságba, és a nőknek pedig az 50%a.
Hát nem tudom, mindenesetre szertefoszlott bennem a családi idill képe, és nem tudom mennyire tudok bízni egy férfiba.
Míg a normális nők azon aggódnak h a pasinak csak d*gni kellenek, addig némelyik normális pasi azon aggódik hogy a csaj csak a pénze miatt van vele.
Elhiszed ha valaki azt mondja:
többé nem fog elö fordulni a dolog...
az hogy azt lehet hülyének nézni és bepalizni aki hagyja magát.és ha ennyire ostoba valaki meg is érdemli.
van egy bnőm akinek 5 éve van férje,és mellette 2 éve párkapcsolata.a párkapcsolatból a fiú meg már el akarja venni,miközben a lány férjnél van,de a 2 év alatt még nem jött rá,ráadásul a karikagyűrű is a lány újján van,azt is kimagyarázta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!