29 éves nő szédít egy 16 éves lányt? Hogy lehet leállítani?
Az unokahúgomnak udvarol egy felnőtt nő, akivel valami szórakozóhelyen ismerkedett meg, mert a nő ott dj. Onnan jöttem rá, hogy autóból láttam őket egy parkban ölelkezni. Rákérdeztem, hogy ki az, ő pedig elmondta, hogy valaki, akivel szoros lett a kapcsolata, de ne mondjam el az anyjának. Kiakadtam, mert hogy lehet ennyi esze? És annak a csajnak? Undorító egy ember. Lényeg, hogy ha elmondanám a szüleinek, kitörne a családi perpatvar, de meg is érdemelné. Arra is gondoltam már, hogy én állítom le a nőt, majd elmagyarázom neki, hogy
a jó anyjában próbáljon kislányokat felszedni. A düh felemészt, legszívesebben megtépném a nőt, annyira ideges vagyok. Az unokahúgommal nem találkozom egy ideig, mert táborban van, de addig úgy gondoltam, hogy beszélek a nővel. Így még mindig kisebb botrány lenne, mintha a szülei megtudnák és ők keresnék fel. Mit tegyek és hogyan? Hasznos válaszok kellenének, mert vészhelyzet. Köszönöm
Valójában mit is akarsz elérni? (irónkusan írom a sorokat, tehát tessék úgy is értelmezni, oké? XDDDD)
Szerintem ne kavard meg a trutyit, mert tudod, ugye?: Aki c@rral hadonászik, c@ros lészen...
" mert az én dolgom is, amíg kiskorától kezdve olyan vagyok neki, mint a második anyja."
Egyáltalán nem! Nem vagy az anyja! Nincs felelősséged iránta, NEM A TE GYEREKED! Inkább ajánld fel neki, hogy ha gubanc lesz, akkor szól neked és együtt kitaláltok valamit! Szerintem ez lenne a korrekt! ;)
Nem tudhatod, hogy mi van valójában a háttérben, lehet hogy segített a kis csajról leakasztani egy pasit, aki ezért hálás, és felnéz rá. 16 évesen nem fog az orrodra kötni olyan dolgokat,a mi nem rád tartozik! Szerintem Téged már az zavar, hogy NEM VAGY A KISLÁNY KEDVENCE, talált mást, akire esetleg jobban felnéz, és most ez b@ssza az orrodat. (bocs a nyers stílus miatt)
Nézzük azt az esetet, ha a kislány valóban "jár a csajjal"! Mi bajod lehet belőle? Terhes tuti nem lesz! Ha szólsz, akkor a tiltott gyümölcs vonzóbb lesz, ráadásul onnantól kezdve, TE MÁR MEGSZŰNSZ, hisz ha valaki köpött, az már elvágja magát... Ezt akarod? Hogy mikor meglát, akkor ne köszönjön?! Hagyd, hogy kiélje magát, és akkor tudni fogja, hogy mindig számíthat rád, és figyelemmel tudod kísérni a sztorit!
MENTŐÖV LEGYÉL NE PEDIG EGY VÉRENGZŐ CÁPA! XD
És különben is, ha nagyon tyúkanyóskodsz, inkább szülj egy gyereket és nevelgesd azt ízlésed szerint! XDDDD
Remélem sikerült kivenni az iróniát!
Figy sztem nem kell port kavarni csak OKOSAN!
A Metódus a következő!
Kifigyeled mi a helyzet, és általában hol történik.
Névtelenül bejelented a 112 őn, hogy egy parkban vagy akárhol egy idősebb nő zaklat egy kislányt, és fogdossa, csókolgatja!
Ha fokozni akarod, akkor hozzáteszed azt is, hogy ha jól látod drog is előkerült valami zacskóban.
Elvileg a rend őreinek tennie kell a dolgát, rajtaütésszerűen!
Előző, te nagyon hülye vagy.
Ha ki is mennek és nem találnak drogot se semmit akkor be sem viszik, a lány már nem kiskorú tehát emiatt sem vihetik be. Ennyit erről.
"Névtelenül bejelented a 112 őn, hogy egy parkban vagy akárhol egy idősebb nő zaklat egy kislányt, és fogdossa, csókolgatja! Ha fokozni akarod, akkor hozzáteszed azt is, hogy ha jól látod drog is előkerült valami zacskóban"
Ez nagyon nagy baromság!!!!
És mi van akkor, ha kivonul a rendőrség és:
1. Tagadják? (=akkor előveszik a telefonálót hisz a rendőrség a hatáskörében megteheti! Így ergo a telefonáló szív és még jó esetben fizethet, hogy a rendőrséget kiráncigálta!)
2. Ha netán tényleg lesz az autóban drog? Hmmm??? ( beviszik a kislányt is, és meg lesz gyanúsítva! És ha tényleg drogozik, kell az neki, hogy tíz évesen akár állami intézetbe kerüljön? kinek hiányzik ez? Hm???)
Szerintem hagyd, nem éri meg, mert bármit csinálsz Te fogsz belőle a legrosszabbul kijönni....én csak annyit mondanék a kislánynak: az ő élete, úgy cseszi el ahogy akarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!