29 éves nő szédít egy 16 éves lányt? Hogy lehet leállítani?
Az unokahúgomnak udvarol egy felnőtt nő, akivel valami szórakozóhelyen ismerkedett meg, mert a nő ott dj. Onnan jöttem rá, hogy autóból láttam őket egy parkban ölelkezni. Rákérdeztem, hogy ki az, ő pedig elmondta, hogy valaki, akivel szoros lett a kapcsolata, de ne mondjam el az anyjának. Kiakadtam, mert hogy lehet ennyi esze? És annak a csajnak? Undorító egy ember. Lényeg, hogy ha elmondanám a szüleinek, kitörne a családi perpatvar, de meg is érdemelné. Arra is gondoltam már, hogy én állítom le a nőt, majd elmagyarázom neki, hogy
a jó anyjában próbáljon kislányokat felszedni. A düh felemészt, legszívesebben megtépném a nőt, annyira ideges vagyok. Az unokahúgommal nem találkozom egy ideig, mert táborban van, de addig úgy gondoltam, hogy beszélek a nővel. Így még mindig kisebb botrány lenne, mintha a szülei megtudnák és ők keresnék fel. Mit tegyek és hogyan? Hasznos válaszok kellenének, mert vészhelyzet. Köszönöm
Ez durva!
Az unokahúgod nevében beszélj meg azzal a nővel egy találkozót. Ott pedig küldd el a francba!
Nem biztos hogy barátok...Ma már vannak olyan beteg felnőttek, hogy azt sem tudod mire számits. MINDENRE!
Szerintem amig az unokahugpd táborozik, addig beszélj azzal a nővel, hisz felnőtt...Állitólag kellene legyen egy cseppnyi esze, csak megérti.
Majd az unokahúgoddal is, ha hazaér, beszélgess el vele de csak nyugisan, mint egy barátnője.
Ha meg igy sem lehet leállitani, akkor szerintem a szülőkket is belelehet vonni, hisz ez igy nem normális.
Ha a lányka homosexuális is lenne, akkor sem egy 29 éves nő kellene széditse.
Sok sikert! Remélem megoldódik, mert kezd elegem lenni az ilyen beteg emberekből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!