Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 29 éves nő szédít egy 16 éves...

29 éves nő szédít egy 16 éves lányt? Hogy lehet leállítani?

Figyelt kérdés

Az unokahúgomnak udvarol egy felnőtt nő, akivel valami szórakozóhelyen ismerkedett meg, mert a nő ott dj. Onnan jöttem rá, hogy autóból láttam őket egy parkban ölelkezni. Rákérdeztem, hogy ki az, ő pedig elmondta, hogy valaki, akivel szoros lett a kapcsolata, de ne mondjam el az anyjának. Kiakadtam, mert hogy lehet ennyi esze? És annak a csajnak? Undorító egy ember. Lényeg, hogy ha elmondanám a szüleinek, kitörne a családi perpatvar, de meg is érdemelné. Arra is gondoltam már, hogy én állítom le a nőt, majd elmagyarázom neki, hogy

a jó anyjában próbáljon kislányokat felszedni. A düh felemészt, legszívesebben megtépném a nőt, annyira ideges vagyok. Az unokahúgommal nem találkozom egy ideig, mert táborban van, de addig úgy gondoltam, hogy beszélek a nővel. Így még mindig kisebb botrány lenne, mintha a szülei megtudnák és ők keresnék fel. Mit tegyek és hogyan? Hasznos válaszok kellenének, mert vészhelyzet. Köszönöm

2010. aug. 14. 17:54
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
64%
Aki azt írta, hogy ne köpje be stb, az gondolkodjon már el. Barom, ha a te családodban lenne ilyen vagy pl. a fiadat próbálná elcsábítani egy felnőtt férfi, az is ilyen poén lenne? Szerintem tizenéves hülyék ne irkáljanak nagy bölcsességeket, mert nagyon nem menő.
2010. aug. 14. 18:07
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

18:01 -es vagyok.

Nem ismerem sem az unokahúgod, sem a nőt. Nem is láttam ket együtt, de nem egy ilyen storzt tudok. Ráadásul 2 nekem is rokon volt. Szóval ma mér mindenre kell számitani.

Ha félig meddig azt gondolod csak barátok, akkor csak kérdezz az unokahúgodtól szerintem. De ha meg vagy győződve afelől, hogy nem csak barátság, akkor szerintem jó lenne amit előbb irtam: a nővel beszélni, majd az unokahúgoddal is. Ha meg nem értél el vele semmit, akkor jöhetnek a szülők is.

Sok sikert!

2010. aug. 14. 18:09
 13/48 anonim ***** válasza:
60%

Csak van a családban pár pasi.

Demonstrálják,milyen az,ha valaki "rossz "csajjal kezd ki.

Már úgy férfimódra..ha ez kell neki...

14/48 anonim ***** válasza:
95%
Bocs a helytelen irásért. Most szokom a leptopot. Elnézést!
 15/48 anonim ***** válasza:
61%

Akkor mit csinálsz ha a 16 éves unokahugicád szájából kiszalad az igazság hogy a lányokat szereti mekövezitek?

Amúgy hagyta magát ölelgetni Bár a 29 éves kissé pedofil na mindegy nem ez a lényeg hanem hogy a lány nem ellenkezett,nem lehet rávenni senkit arra amit nem akar...

2010. aug. 14. 18:12
 16/48 A kérdező kommentje:
"Szoros kapcsolatban lettünk, nagyon szorosban." Kb szóról szóra idéztem, ez nem barátság. Először is nem tudom, hogy mi lesz, de valami kulturált és hatásos szöveggel kéne előállnom. Eleve azt sem tudom, mire számítsak, de nem fog megrontani egy 16 éves lányt, keressen hozzáillőt a gusztustalan dolgaihoz.
2010. aug. 14. 18:14
 17/48 anonim ***** válasza:
24%

tizenévesek ne irkáljanak?

elnézést te egyes tizenéveseknek több eszünk van mint pl egy 29 évesnek!!!!!!!!44

2010. aug. 14. 18:15
 18/48 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is az unokahúgoddal beszélj, az ő indokait, érzéseit, hozzáállását próbáld megtudni. Te mint felnőtt, el tudod neki mondani, hogy mi lenne a helyes megoldás, azaz, hogy nem normális, ha egy nála jóval idősebbel kezd, főleg ha az még a saját neméből való. A nőt nem hiszem, hogy le kellene támadnod, mert valószínű csak bepanaszolna a kislánynál, aki meg rád lenne dühös, hogy bele akarsz avatkozni az életébe az ő megkérdezése nélkül, ezért mondom, hogy előbb a leánnyal kellene szót értened és az ő verzióját meghallgatnod.
2010. aug. 14. 18:16
 19/48 A kérdező kommentje:
Nem szereti a lányokat, elítéli az ilyesmit, nekem meséli el a pasiügyeit, hagyjuk már. Már csak jobban ismerem, mindenhova elviszem, meg kiskorától kezdve bizalommal van felém. Szerintem normális, ha nem hagyom, hogy ilyenbe keveredjen. Nem kell a kioktatás, lázadó kamaszokkal, akik szerint szemét vagyok, meg nincs kedvem vitatkozni. Arra szeretnék tanácsot kapni, hogy hogyan beszélgessek el a nővel, esetleg várjam-e meg az unokahúgomat. Lehetőleg felnőttektől, akik már tapasztaltak ezt-azt
2010. aug. 14. 18:20
 20/48 anonim ***** válasza:
53%
Minek szólsz bele? 16 évesen már tudja az ember hogy mit akar/kit akar. Ha nem akarna semmit a 29 éves csajtól akkor megmondaná és kész. Nehogy már te döntsd el helyettük. Foglalkozz a saját dolgoddal.
2010. aug. 14. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!