29 éves nő szédít egy 16 éves lányt? Hogy lehet leállítani?
Az unokahúgomnak udvarol egy felnőtt nő, akivel valami szórakozóhelyen ismerkedett meg, mert a nő ott dj. Onnan jöttem rá, hogy autóból láttam őket egy parkban ölelkezni. Rákérdeztem, hogy ki az, ő pedig elmondta, hogy valaki, akivel szoros lett a kapcsolata, de ne mondjam el az anyjának. Kiakadtam, mert hogy lehet ennyi esze? És annak a csajnak? Undorító egy ember. Lényeg, hogy ha elmondanám a szüleinek, kitörne a családi perpatvar, de meg is érdemelné. Arra is gondoltam már, hogy én állítom le a nőt, majd elmagyarázom neki, hogy
a jó anyjában próbáljon kislányokat felszedni. A düh felemészt, legszívesebben megtépném a nőt, annyira ideges vagyok. Az unokahúgommal nem találkozom egy ideig, mert táborban van, de addig úgy gondoltam, hogy beszélek a nővel. Így még mindig kisebb botrány lenne, mintha a szülei megtudnák és ők keresnék fel. Mit tegyek és hogyan? Hasznos válaszok kellenének, mert vészhelyzet. Köszönöm
Nem tudom miért ind irjátok, hogy ne foglalkozzon vele !
Unokahúgáról van szó, könyörgöm! S ha a ti gyereketek lenne? Akkor is igy beszélnétek, hogy ne foglalkozz vele? Szánalmas...
Én annyit mondok, hogy beszélj a nővel, kérdezd meg hogy milyen kapcsolatban van a húgoddal és ilyeneket. Majd a kislánytól is. Ne tiltsd, mert akkor jobban tenné.
Az én lányom 17, barátja van, sok mindent megengedek neki, de azért van határ. De ha ezt kellene megtudnom, hogy 29 éves nővel szoros kapsolat, hááááát nem lennék túl boldog. Szerintem jobb, hogy te próbáész segiteni, mint hogy egyből szólnál a szüleinek. De ha nem rendeződik egyhamar, akkor azt tanácsolom vondd bele őket is. Mert az oké el lehet fgadni ha a saját neméhez vonzódna, de azt még 16 évesen nem igazán lehet tudni. Inkább kiváncsi. De 29 éves a nő! Pedofil! Nem szabad hagyni hoyg baj legyen, szerintem.
Kérdező, ezt ne hagyd annyiban. Jó itt ítélkezni egyeseknek, hogy te vagy a homofób, mit szólsz bele stb, de gondoljatok már bele: 16 éves még GYEREK, nem alakult ki a személyisége, ez nagyon nehéz kor, az ilyenkor őt ért hatások az egész életét megváltoztathatják. Egy majdnem 30 éves leszbikus nőnek, akinek már van élettapasztalata, nem kéne befolyásolnia és másik irányba vinnie egy nála jóval fiatalabb lányt, aki még alig tud valamit a világról. Hogy ismerte egyáltalán meg? Írtad, hogy szórakozóhelyen, de akkor is. Rányomulni egy 16 évesre felnőttként..
Menj, beszélj a csajszival, mond neki, hogy reméled, azért tudja, hogy egy kamaszt szédít és hogy ez milyen bizarr dolog. Ne harapd le a fejét, talán komolyan kedveli az unokahúgodat, de értesd meg vele, hogy ez nem szép dolog tőle.
Sok szerencsét!
érdekelne, h ti h reagálnátok, ha a rokonotokkal esne meg ez....
szerintem próbálj meg az unokahugoddal beszélni, kérdezd meg h amúgy is vannak ilyen hajlamai, vagy csak ez a nő tehet róla..ez fontos lenne h kiderüljön
előző vagyok..
amúgy meg olvastam hogy azt írjátok hogy ne szóljon bele mert eltudja dönteni.
hát ebben a kórban mindent tud csak dönteni nem. hiszen tinikorban dúlnak a hormonok ő sem érti mi van vele úgyhpgy vissza kell "terelned" a helyes útra mert még ő sem tudja mit akar.
most le lehet pontozni de ez a véleményem.
A 10 eves volt a fiam, amikor egy 20 eves ffi megkornyekezte. Nalunk nem fajult idaig a dolog. A gyermekek amikor labdazni mentek, olyankor jelent meg, es
"cukros"bacsi szerepet jatszotta el!
Szerencsem volt, hogy a gyermekeimmel mindig jo kapcsolatom volt, igy a fiam elmeselte, hogy erdeklodott, hogy mire lenne szuksege, nos a lenyeg az, hogy a gyermek nem akart semmit sem kerni Tole, mivel mindene megvolt,
ekkor a pali mobilt igert Neki, hogy holnap hozza.
Ekkor jott a fiam es megkerdezte Tolem, hogy Neki felesleges a mobil stb. aztan eloallt a tortenettel.
En masnap egyszereuen elkergettem. Aztan meg probalkozott
a kozelebe ferkozni a gyereknek, de sikerult elkergetnunk!
A kislanynak ha nincs massaga, akkor lehetseges, hogy ez a
holgy a "penzzel" probalja megfogni, es ez sajnos nem ritka a mai vilagban.
Megkell varni a kislanyt, aztan ettol a Notol megkell szabaditani, mert elkepzelheto, hogy anyagilag probal hatni ra. Nekem mar felnottek a gyermekeim, de a mai napig
is kapnak ajanlatokat a hasonlo nemuektol, es eleg szomoru. Az ijeszto az talan, hogy eroszakosak is valahol, mert miert nem a sajat kis "korukben" es a hasonlo erzesuekkel probalkoznak.
Tiszteld meg azzal az unokahúgodat, hogy felnőttként kezeld - hiszen ő már egy kis felnőtt, akárhogy is nézzük -, és beszélj előbb vele a táborozás után.
Én iszonyúan sértőnek és lekezelőnek tartanám, ha valaki ennyire megkerülne, és a hátam mögött intézkedne "jót akarok" felkiáltással. Mi ő, valami növény, vagy hörcsög, hogy nem lehet értelmes beszéddel hatni rá, csak arrébb rakni?
Kérlek téged, nyugodj meg, van időd addig , amíg a lányzó táborozik, aztán ülj le vele. Kérdezd meg azt amitől félsz, kérdezd meg mindenről amit tudni akarsz. Utána pedig elmondhatod a véleményed. Hidd el, ha felnőttként kezeled, sokkal jobban fogsz hatni rá, mint egy ilyen húzással, amit tervezel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!