Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek? Kicsi korom óta...

Mit tehetek? Kicsi korom óta veszekednek, törgélnek a szüleim, tőlünk zeng az egész utca. Apám nagyjából minden hónapban elviszi az egész fizetését (alkohol, szerencsejáték).

Figyelt kérdés
Folytatom

2020. dec. 31. 02:04
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
A bántalmazó párkapcsolatok tipikus forgatókönyve az "utolsó esély", "majd megváltozik". Mindig "utolsó esély" van.
2021. jan. 27. 07:40
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod, kérj tanácsot azon a honlapon, melyet korábban beírtam ha jól emlékszem már kétszer is, de csak ha gondolod. Ott szakemberek vannak, akik sok ilyet, hasonlót tapasztaltak már. Sok-sok éve ezzel foglalkoznak, ilyen problémákkal élőknek segítenek.
2021. jan. 27. 07:42
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád is ugyanolyan bántalmazó, ha engedi hogy így nőjenek föl a gyerekei.
2021. jan. 27. 07:42
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy szépen beszélsz-e vele vagy csúnyán, nincs jelentősége. Ezeregyedszerre is megláttad sajnos, hogy csak és kizárólag magadra számíthatsz. Ez a család nem a te családod, ők nem akarnak neked jót. Sajnos idő előtt fel kell nőnöd. Tudom milyen, én is ezt tettem. Menj el szépen a gyámügyre és kérj segítséget, ott aztán már lesznek olyan felnőttek, akik támogatni fognak téged és a kistestvéredet is. Ne félj, nem vagy egyedül. Vannak sorstársaid, még ha nem is ismered őket. Anyádat meg hagyd, nyírják csak ki egymást, rajta nem tudsz segíteni. Ne felejtsd el, ő nem jó anya, szánt szándékkal kárt okoz neked. Ezt az állapotot egy ANYA soha nem hagyná. Ez legyen előtted, amikor elbizonytalanodnál. Nézz előre és tedd meg az első lépést. A többi már jönni fog magától, megváltoztatja majd az életed. Csak az első lépés nehéz, utána sokkal jobb lesz neked. Ne félj, menj és tegyél érte.
2021. jan. 27. 11:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!