Az emberek miért nem hagyják abba a sportfogadást? Meg úgy az egész szerencsejátékot?
Attól függ milyen szerencsejáték.
Például a pókerben lehet nyereségesnek lenni, én anno 8 évvel ezelőtt játszottam és nagyon fiatal voltam sokat buktam vele, mert móhó voltam.
A szerencsejátékon is lehet nyerni, csak nem egyszeri nagyokat...
Én a havi 15% ot terveztem el profitnak, de lehet hogy soknak tűnik, látom magamon, hogy nagyon mohó vagyok.
Mondom ezt úgy, hogy egyetemet végeztem és nagyon jó vagyok matekból is, a matematika szerint nincs esélyed hosszútávon nyereségesnek lenni.
A veszteséget csak minimalizálni tudod.
Egy 2.00 szorzójú mérkőzésre 45% esélyed van, hogy eltalálod vagy sem. Most ha megjátszol 1 eseményt naponta 1.000 forinttal akkor 365 ből 164 fog bejönni, a többi kuka. Könnyű kiszámítani, hogy így egy év alatt 37.000 forint minuszba vagy. Ha úgy játszol ahogy én.
De az átlag paraszt feltesz 1.000 forintot egy 5 ös kötésre amin nyerhet 30-40 ezret. Ennek mi a valószínűsége hogy bejön? 1,5 százalék...
Ennek ellenére miért játszok??
Mert tisztában vagyok vele, ha sikerül hosszú távon a 45% valószínűséget 55% ra emelnem, vagyis a találati arányt javítanom, akkor profitálhatok belőle.
Hozzáteszem vannak irodák amik ajánlanak bónuszokat, én ezeket kitudom játszani elég egyszerűen. 3.000- 10.000
körüli összegeket szoktak ajánlani, ezeket egy kis ésszel meglehet szerezni.
Én az elmúlt 2 hónap alatt +10.000 forintba vagyok (1-2 ezer forintokat teszek)
előtte novbember valami +400-500 ft
előtte szeptember-október? na ez amiről sokan nem beszélnek nekem olyan -50.000 lehet...
Volt olyan hónap hogy fél milliót nyertem, volt hogy száz ezret buktam. De ahogy telik az idő az összegek eltérése a nullától egyre kisebb.
Egyébként a pénzt nem sajnálom rá, az időt viszont nagyon. Ezért is tervezem most a felfüggesztését. Vagy csak olyan meccsre való fogadást amit amúgy is néznék a tévében. Több értelme van annak, hogy havi egyszer vállalsz egy kis plusz melót, és egy évig félre teszed akkor ugyanott vagy, mintha napi szinten 1-2 órát bújnád az újságot vagy az internetet. De időben jobban kijössz.
Bár végigolvasva a kérdéseset, én inkább ahhoz tartozok akit másodjára írtál, csak nincs meg a tőkén hozzá :D
Tegnap például buktam, és miért? Mert a kedvenc csapatomra fogadtam... Utólag tudom hülyeség volt, mert élőben játszottam meg, ha tuti lett volna akkor megjátszom meccs előtti fogadással... de mégis úgy a legjobb nyerni, ha a kedvencet nyer.
Nekem ezért van szükségem nagy önuralomra még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!