Kaparós sorsjegy mekkora csalás az egész?
Sziasztok!
Van egy új fajta sorsjegy Rubik Kocka vettem 14 darabot s nem fogjátok elhinni egy sem nyert, ez mi mondom nevetséges, ez a szar szerencsejáték ZRT, évben 1-2x szer ha kaparok, volt ilyen veletek, hogy vetettek egy köteg sorsjegyet s nem nyer semmi?
Annak az esélye, hogy veszel 14 ilyen sorsjegyet és egy sem nyer, az 0,5%. Kb 10szer akkora, mint hogy hármasod legyen az ötöslottón. (Utóbbinak0,08%) És azért beláthatod, hogy a lottón igenis vannak három találatos szelvények.
Remélem, ez a válasz kielégít. :)
Nem olyan nagy csalás ez, mint gondolnád. Egyébként ez a "sz*r szerecsejáték zrt" még azt is írja a honlapján, hogy 1-1 sorsjegynél mekkora a nyerési esély.
Egyébként meg nem véletlenül szerencsejáték. Ha mázlid van bejön, ha nem, nem. Van ilyen.
Én az elsővel rögtön nyertem kétszer egy ezrest, a párom mondta is, hogy áá, biztos nem jól nézed. De jól néztem. :D
Simán csak peched volt, arra figyelj, hogy ha még össze vannak téve, tudod, nem szedte szét az eladó a perforálásnál, akkor szedesd szét és úgy vegyél többet, ne az egymás mellettiekből, mert ha épp egy rossz szakasz van benne, egy sem fog nyerni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!