Webaruhaztol hogy kaphatom vissza az atutalt penzem?
Figyelt kérdés
Ugy erzem h lenyeltek a penzem. Az www.electron.hu oldalon rendeltem egy moninort es ingyenes kiszallitast igertek ha elore atutalom a penzt. Tegnap ezt meg is tettem de.mostanaig.semmi visszaigazolast nem kaptam h megkqptak e a penzt vagy h mi van a megrendelt aruval. A telefonnal robot.fogad s a mailemre se.valaszolnak. mit lehet ilyenkor.tenni?2014. jún. 18. 13:27
1/5 anonim válasza:
Az átutalásnak is van átfutási ideje.
2/5 anonim válasza:
Átutalás ideje azért van egy nap, hiába mondják, hogy négy óra 11 óra után már csak másnap írják jóvá az összeget. Utána a megrendeléssel, össze kell párosítani az összeget.
Ha holnap nem kapsz válasz akkor gondba vagy, de még nem.
3/5 anonim válasza:
Hogy gondolod, hogy rögtön reagálnak???
Nem Te vagy az egyetlen rendelő!
Megkapták a pénzt, majd küldik a csomagot.
4/5 A kérdező kommentje:
Uristen hogy gondolom... barhol ahol eddig rendeltem felvettek velem a.kapcsolatot. itt semmi...a kollegam is rendelt csak o utanvetelben es persze neki se jott meg.aru es nem is kerestek...
2014. jún. 19. 16:56
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!