Nem találok semmilyen munkát emiatt a családom kiutál, azthiszik olyan könnyű?
#31, Mar ne haragudj, de nem csoda hogy nem birsz dolgozni ha 21 evesen ennyire tulsulyos vagy.
Nyilván érettségivel viszont mást nem kap az ember, mert nem fognak 0 tudással sehova sem felvenni,
Ocsem kijarta a 12 osztalyt, de az eretsegit nem szerezte meg. Infot tanult, es jelentkezett egy kis muhelybe, ahol 0, azaz nulla tudassal betanitottak esztergalyosnak. 3 ev utan 8 fele gepen tud dolgozni, magasabb fizuval mint sokan akik 10 eve ott vannak. Es jovobe megy ujabb gepre tanulni.
Kerdezo, esetleg atmenetileg a sereg? Lanyok is vannak elegen, es egyik kollegam cukorbeteg is.
#43 Hát igen, de ingyen nem lehet lefogyni már innen, mert a futás tönkreteszi az izületeim, meg az egészséges étel is drága, azt eszem amit elém raknak és az meg olcsó-egészségtelen.
Én meg emberhez méltó normális munkát mondtam, nem esztergályost, vagy betanított melóst... Ezek a rabszolga-biorobot munkák még a halálnál is rosszabbak. Igaz, a munkák 90%-a ilyen sajnos. Viszont normális munkába a 10%-hoz irodai melósnak, programfejlesztőnek vagy bármilyen szellemi-ülős munkába nem vesznek fel 0 tudással.
Sereg XDDDD Hol lehet olcsón kötelet venni felakasztani magam...
Minek kotel...
Par eve valaki a loter mellett egy 3 meteres hosszabbitoval akasztotta fel magat.
Lehet rohogni, de a nincssel jobb. Az ingyen szolgalati lakast meg se emlitsuk...
Nem a Kérdezőnek ajánlgatja az egyik válaszoló a sereget, hanem a 31-es válaszolónak.:)
De a kerdezonek ajanlottam, hozzank pl most jott 18 ujonc.
A 31-essel nem lenne mit kezdeni. O elmehet politikusnak ha iroda kell, vagy lehetne a kovetkezo Molnar Kiki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!