Felnőni könnyű vagy nehéz, és mért van ez?
#3: Bocsi, nem ide akartam írni.
A kérdésedre válaszolva, ez nagyon attól függ, milyen családba születtél bele.
Valójában nem a felnövés a nehéz, mert ez egy folyamat. Felnőttnek lenni nehéz. Ha nem is nehéz, de nem egyszerű.
Én elmondhatom magamról hála az égnek, hogy ember lett belőlem. Jó nevelést kaptam. Tisztességes és becsületes ember lettem. Szociálisan érzékeny vagyok és nagyon emberséges.
Azt gondolom, hogy ami megkönnyíti a helyzetemet, az az, hogy sosem vonzott engem az, ami a velem egykorúakat vonzza. A káros szenvedélyek. Buli, ital, drog, cigaretta, haverok...
Ha egy fiatal a mai világban normális, és meg van nevelve, akkor nagyon jól fog tudni boldogulni az életben.
20/F
Szerintem meg a srácnak tökéletesen igaza van. Barátokra semmi szüksége az embernek! Minek? Hogy elmondhasd magadról, hogy neked vannak? Nem vagy előrébb azzal, hogy van egy két talpnyalód. Az ígyis úgyis csak önmagára számíthat. Ezek a haveri kapcsolatok csak lehúznak a mélybe.
Egyébként. Lehet itt szidni a srácot, de tényleg nem tudhattok róla semmit, hogy ki ő, és milyen ember. Állítom százszor különb, mint ezen az oldalon sok ember. Többek között kalap úr, aki idézőjelbe teszi az élet szót.
Természetesen jelentettem az összes hozzászólást. :)) bocsikahhh
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!