Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem találok semmilyen munkát...

Nem találok semmilyen munkát emiatt a családom kiutál, azthiszik olyan könnyű?

Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve ,hogy a szüleimtől is csak a bántást kapom.Párom mellettem áll de anyagilag ő sem tud segíteni.
2020. dec. 12. 15:05
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
86%

Van sok oldal, ahova önéletrajzodat feltöltve megkereshetnek, kiválaszthatod személyreszabva milyen állások érdekelnek, van/nincs gyakorlatod stb, hírleveleket is küldenek.

Profession, jobline, workania, allasok.hu stb.

Környéken lévő cégeket keresd meg, olyanokat, melyeknél szívesen dolgoznál és honlapjaikat nézd meg, küldd el nekik önéletrajzodat.

Előtte keress rá: "állás jó önéletrajz", "hogyan írjunk jó önéletrajzot", "mit írjunk az önéletrajzba?" stb témákra.

2020. dec. 12. 15:25
 12/52 A kérdező kommentje:
11 Köszönöm, ismerem ezeket amit neten meg lehet találni már mindet megnéztem. Jók ezek a profession és hasonló oldalak, de a baj az nem igazán válaszolnak a jelentkezéseimre.A vírus miatt most méginkább nehéz.
2020. dec. 12. 15:31
 13/52 anonim ***** válasza:
23%

Miért lenne tiltott az éjszakás műszak egy cukrosnak? Erről még nem hallottam.

Próbálkozz többször. Előbb utóbb csak sikerül!

2020. dec. 12. 15:35
 14/52 anonim ***** válasza:
100%
Cukorbetegségre kifejezetten nem jó az alváshiány, vagy alvás bármilyen megborulása...
2020. dec. 12. 15:38
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
6, ez pont nem az az időszak, amikor az emberek új takarítónő után néznek. Nincs pénz, sokan otthon vannak, ráérnek, nem pont most akarnak idegent beengedni...
2020. dec. 12. 15:40
 16/52 anonim ***** válasza:
92%
Mutasd meg nekik (családnak) hogy milyen sok helyre küldted el és válasz nincs.
2020. dec. 12. 15:45
 17/52 anonim ***** válasza:
34%

2 műszakban dolgozhatsz. Esetleg úgy próbáld meg gyárban ha mást nem. Volt cukros kolléganőm aki pedig éjszakázott nagyon sokáig. Aztán 2 műszakra váltott a gyáron belül.

Nálunk mindenféle van 3 műszakig. 1,2,3 műszak, 4 órás munkaidő vagy 8-16 óráig... Hozzánk mindig vesz fel a gyár. Most is rengeteget felvettek. Magyart és ukránokat is...

2020. dec. 12. 15:53
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, melyik városban laksz?
2020. dec. 12. 15:54
 19/52 A kérdező kommentje:
17 Vagy két éve jelentkeztem ilyen helyre, akkor az üzemorvos megmondta, hogy nem fognak alkalmasnak találni így, a saját érdekemben ne próbálkozzak letagadni, mert végzetes lehet. Sajnos velem született cukros vagyok.
2020. dec. 12. 15:57
 20/52 A kérdező kommentje:

17 Itt 4 műszak lett volna ( most is abban járnak tudtommal) 12 órázás,nappal és éjszaka.

8-16 óráig csak az irodisták járnak a termelésben soron nem. Ez tényleg nem jellemző engem is érdekelne hol.

2020. dec. 12. 15:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!