Nem találok semmilyen munkát emiatt a családom kiutál, azthiszik olyan könnyű?
Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve ,hogy a szüleimtől is csak a bántást kapom.Párom mellettem áll de anyagilag ő sem tud segíteni.2020. dec. 12. 15:05
21/52 anonim válasza:
Vállalj bútor összeszerelést, talán lenne havonta 3-4 ilyen arrafelé is, egy kis plusznak.
22/52 anonim válasza:
21, komolyan, egyéb idióta ötlet? Csinálja feketén, vagy ha esik, ha fúj, ha van bevétel, ha nincs, fizessen minimum 50e-t havonta?
23/52 A kérdező kommentje:
21 Ez férfiaknak jó lehet de én lany vagyok még sosem szereltem össze semmit.
2020. dec. 12. 16:14
24/52 anonim válasza:
22 Hát igen. Ez a gáz benne. Amúgy milyen tevékenységgel lehet ezt csinálni? Milyen teáor kell hozzá?
Persze ha nő, akkor valszeg nem ez a neki való munka egy ruhásszekrény vagy egy hatalmas ágy esetében.
Kérdező mondd meg a szüleidnek hogy keressenek neked munkát jobb ötletem nincs.
25/52 anonim válasza:
talán hirdethetnéd magad, bár tudom buta ötlet
26/52 anonim válasza:
Itt néhány válaszoló totál álomvilágban él.. Még egészséges emberek között is válogatnak, nemhogy majd cukrossal rizikóznak. Btw a gyári munkán csak még betegebb lesz mindenki és nem éri meg. Plusz a stresz miatt még jobban nyomás alatt van a kérdező. A rokonságnak inkább segíteni, lelki támaszt kellene nyújtania vagy beprotezsálni ismerősök révén és ha nem tudják, akkor legalább belátnák, hogy pofázni mindig a legkönnyebb. Manapság a nőknek a legnehezebb, mert még bútorösszeszerelésre is csak ffiakat vesznek fel érthető okokból...
27/52 anonim válasza:
Egyébként miért hiszitek hogy mindenki feketén csinálja a bútor összeszerelést? Én eddig csak komoly vállalkozóknál láttam. Tele van a facebook ilyen hirdetésekkel és megosztásokkal. Iszonyat nagy igény van rá, nem feketén csinálják és megélnek belőle. Az elpuhult emberek egy csavart nem tudnak becsavarni kb maguktól, így nagy a kereslet. Rendes weboldalaik vannak, évek óta működnek.
28/52 anonim válasza:
Én azt javasolnám, hogy a pároddal húzzatok el onnan. Én 200 km-re lakom Miskolctól, és itt is dolgoznak Miskolc környékiek havi 300-350 ezerért. Jobb helyeken még szállást is biztosítanak.
29/52 A kérdező kommentje:
28 Párom nem akar menni, neki van itt egy háza. Persze odakoltozhetnék hozzájuk de én nem akarok így a nyakára menni.
2020. dec. 12. 16:28
30/52 anonim válasza:
27, ja, csak előbb kell ugye a vállalkozás, aztán jöhet a munka. Miből fizeti addig az adót, járulékot, amíg nincs legalább heti 3-4, de inkább több munkája???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!