Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem találok semmilyen munkát...

Nem találok semmilyen munkát emiatt a családom kiutál, azthiszik olyan könnyű?

Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve ,hogy a szüleimtől is csak a bántást kapom.Párom mellettem áll de anyagilag ő sem tud segíteni.
2020. dec. 12. 15:05
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
53%
Normális munkát sosem volt könnyű találni. Nekem például inkább a halál, mint a gyári munka. Bírtam 4 napot fagyigyárban, 6 napot LIDL árufeltöltőként és erős 5 órát McDonald'sban. Utolsótól még a vesém is bekrepált, vért hugyoztam és vesegörccsel a földre kerültem, pedig nem lány vagyok, hanem egy 130 kilós 21 éves fiú. Ilyen és ehhez hasonló munkát soha, inkább a hajléktalanság. Nyilván érettségivel viszont mást nem kap az ember, mert nem fognak 0 tudással sehova sem felvenni, ami normális emberhez méltó melónak mondható Szüleim nem akarják megérteni ezt, jelenleg gondolkoznak, hogy kitegyenek-e itthonról. Pedig amúgy egyetemre járok, igaz már számtalan tárgyból megbuktam, mert hülye vagyok hozzá, mint a seggem. Szóval teljesen megértem a problémád, főleg úgy, hogy neked még lehetőséged sincs ezekhez.
2020. dec. 12. 16:40
 32/52 anonim ***** válasza:
89%

27-es én dolgoztam olyan helyen ahol vállaltak összeszerelést, de csak abból nem lehet vállalkozást fenntartani még katával sem, csak az üres időket kitölteni jó hogy ne álljanak a munkások, másra nem.

Gyárban meg cukrosként halál, környéken cukros beszédült a gépre, kezét összetörte, mázlija hogy csak azt...

2020. dec. 12. 16:46
 33/52 anonim ***** válasza:
84%
28-as,hol laksz ahol ilyen kánaán van?
2020. dec. 12. 16:53
 34/52 anonim ***** válasza:
76%
31-es,mi volt a Lidlben ami miatt csak 6 napot bírtál?
2020. dec. 12. 16:54
 35/52 anonim ***** válasza:
90%
Én is dolgoztam már gyárban, de az volt életem legrosszabb munkahelye. És nem maga csak a monoton meló miatt, hanem a munkakörülmények voltak embertelenek. Annál még a közmunka is jobb!
2020. dec. 12. 16:57
 36/52 anonim ***** válasza:
77%
Mennyi a bérlet Miskolcra? Kifizetem neked, ha ettől előrébb jutsz.
2020. dec. 12. 17:12
 37/52 A kérdező kommentje:

35 Az a gond a faluban még a közmunkára sem lehet bejutni, mikor kértem vegyenek fel akkor elkezdtek kötekedni, hogy xy nak gyerekei vannak zy egyedül neveli a fiát... lényege az nekem már nem jut hely. Még ezt is sajnálják.

Nekem nem lett volna gond a gyári munka de alkalmas nem vagyok rá.

31 Ismeros a helyzeted annak idején felvettek turizmus vendeglatas állami finanszírozású főiskolai szakra, de a szüleim nem álltak mellém magam pedig nem tudtam belekezdeni.Már ott elakadt a dolog végképp,hogy nem vettek fel kollégiumba.

2020. dec. 12. 17:15
 38/52 A kérdező kommentje:
36 Köszönöm szépen nagyon kedves vagy, de én nem kéregetni jöttem ide. Csak érdekeltek ötletek hátha én vagyok túl buta és nem jutnak eszembe.
2020. dec. 12. 17:16
 39/52 anonim válasza:
88%
nyugi kérdező én budapesten vagyok hidd el én se találok jelenleg munkát. sok helyet megpályáztam de egy visszajelzést se kapok. pedig az ember azt hiszi pest fővárosában könnyű de úgy néz ki mintha a vírus miatt meg állt volna az idő is...nekem nincs érettségim csak szakmám de még igy se találok. :( pedig jártam boltokba, gyárakat kérdezgettem, ezer helyre jelentkeztem de még ígys is hetek telnek el úgy hogy senki nem keres. kérdező ne add fel! jelenlg találtam valami alkalmi munkát ha biztosat nem is találok ez addig megfelel szerintem te is keress alkalmikat amig nem találsz rendest, legalább lesz kis pénzed.
2020. dec. 12. 17:23
 40/52 anonim ***** válasza:
46%
#34 Volt egy dagadt, kuratlan 40 éves tankaranka pénztáros nő. 15 éves voltam és valamiért kiszemelt magának, öngyilkosságra buzdított és folyamat szidott, stresszeltetett. Főnök neki adott igazat :)
2020. dec. 12. 17:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!