Nem találok semmilyen munkát emiatt a családom kiutál, azthiszik olyan könnyű?
Hol keresel, milyen állást, milyen képzettséged/szakmád van...???
Munkaerőkölcsönző cégekhez add be a jelentkezésed.
Faluban élek. Érettségim van és vendéglátó eladó végzettségem most ezzel semmi lehetőség nincs.
Beadtam minden olyan hirdetésre amire megfelelek és megoldható távolságon belül van.
A környékben milyen gyárak vannak?
Gyártósori munkára mindenhol van felvétel!
De tényleg nézz körbe a munkaerőkölcsönzőknél, mert tuti fognak ajánlani valamit... aztán ha nem tetszik, közben bőven ráérsz nézegetni, azt munka mellett is lehet.
Akkor megertelek, falun elek es semmi.
A hozzad kozelebbi Magyar Postakon esetleg erdeklodj, hatha kell a csomag reszhez most segitseg. Tavaly volt ilyen munkalehetoseg.
Esetleg adminisztrációs munkak szoktak meg lenni cegeknel, közút, közmű ilyesmi. Pékség esetleg ha van a közeledben? Betanitanak eladónak.
Nekem is nagyon nehez. Tanfolyam is csak marciusban lesz, ha lesz;addig érjük be az fht-val. 😵
Gyárban nem vállalhatok munkát mert cukros vagyok és emiatt az
éjszakás műszak tiltott.
A végzettségem leírtam korábbi válaszban , Miskolctól 40km-re lakom.
6 Ez jólenne de a 40km- es teljes áru bérletet nemtudom megvenni így nagyon rizikós.
7 Igen én is 22 ezer Ft -ot kapok összesen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!