Ha láttok olyan gyereket, akiről tudható vagy látszik, hogy rendezett családban él, és boldog szeretetteljes gyermekkort tud megélni, olyankor nem szorul el a szívetek, hogy nektek ez nem adatott meg?
Figyelt kérdés
Azokat kérdezem, akiknek nem volt jó gyerekkoruk. Nekem sem volt az, és a mai napig érzem még felnőttként is, hogy mennyire húsbavágóan fáj a meg nem élt boldog gyermekkor. Van ezzel más is így? Persze nem ezen rágódok minden nap, de időnként ha làtok jó körülmények és szerető szülők mellett élő kiegyensúlyozott, boldog gyermekeket, olyankor azért elszorul a szívem, hogy ez miért nem adathat meg mindenkinek.#boldogtalanság #Gyeremekkor
2020. dec. 9. 08:47
41/44 A kérdező kommentje:
Köszi 40-es és mindenkinek, aki jó szándékkal válaszolt. Írhattok még többen is:)
Ismerős az is amúgy, amikor azt látod, a testvéreddel teljesen máshogy bánnak, ráadásul érdemtelenül. Csak mert fiú pl.
2020. dec. 9. 12:42
42/44 anonim válasza:
Nekem inkább az jut eszembe róluk, hogy hogy lehetnek így kiegyensúlyozottak, mikor ők is tehetnek arról hogy más meg küzd. Sivár életük lehet hogy nincsenek tudatában annak hogy ha mindenki úgy élne mint ők, a jó körülményeikkel, kb fél éven belül kihalnánk a Földről. Szóval az ilyen megelégedett jócsaládokat inkább szánom, mert teljesen feleslegesen született embernek, mégis papucsállatka szintjén van a tudata.
43/44 anonim válasza:
36. vagyok. köszönöm, sajnos rokonlelkek vagyunk akkor. Egyébként jól eső érzés volt ki írni magamból, bár még lehetne folytatni... 🤫🤗🤗
44/44 A kérdező kommentje:
42-es te miről beszélsz? A gazdagokról? Mert itt nem egészen ez a téma, hanem a nehéz gyermekkor, aminek csak egyik okozója lehet az anyagi szűkösség, de nem egyedüli.
43-as, itt nyugodtan ki lehet írni, tudom, hogy végtelen rossz történetünk van sajnos. Ami engem még sokkolt, hogy minden rossz ellenére az időskori gondoskodást elvárják majd, már célzás volt rá.
2020. dec. 9. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!