Továbbra is tisztelettel és szeretettel lennétek a férjetek iránt, vagy kezdenétek a szeretet helyébe enyhébb gyülöletet érezni?
1.soha nem állt ki a családja mellett.
2.lealáz bennünket engem és a gyerekeit.
3.mindenkinek megfelel csak,hogy szeressék.
4.naiv a felfogása és azt szeretné,ha én és a gyerekeim is ugy táncolna,ahogyan vele csinálják.
5;Mindenkit megsajnál csak a családja nem érdekli.
6.Nem lehet vele megbeszélni semmit sem.
7.Mindig csak megy a feje után,ha jó rossz,
8.A hibáit egyáltalán nem ismeri be.
9.Mindenben engem hibáztat.
10.Allandóan kritizál,pedig nyomomba sem léphet.
11.A testvérei irányitása alatt van.
12.Nagyon befolyásolható ember.
13.Ami vele történik az életben azt rajtam vezeti le.
14.Nem tud nemet mondani, pedig alaposan kihasználják.
15.Minden nõvel flörtöl,csak nõ kinézete legyen.
16.Magának mindent megenged a másiknak semmit sem.
17.Féltékeny,önbizalomhiányos,legszivesebben kalitkába zárna,de magának mindent megenged.
18.bosszuálló
19.Ha sérelmeimet, igazamat védem,akkor hangosan lehurrog,hogy a szomszéd is hallja.
20.Neki van mindenben igaza.
21.A gyerekeimet is igyekszik ellenem nevelni,attól függetlenül,hogy lealázza õket.
22.stb.
Hát ha ilyen hosszú "ellene" listám lenne, akkor bizony válnék. A következő pontok önmagukban is vízválasztóak:
"Allandóan kritizál,pedig nyomomba sem léphet." - kölcsönös ellenszenvről tanúskodik ez a kijelentés.
"A gyerekeimet is igyekszik ellenem nevelni,attól függetlenül,hogy lealázza õket."
Semmilyen módon, szülőként sem vagytok azonos hullámhosszon.
Én bizony pakolnék.
A gyerekeim miatt maradtam mellette és továbbra is azt teszem.Amiért hosszu éveken át szenvedtem,áldoztam(amit sohasem éreztettem)most nem dobhatom el.
Igen mindig olyan volt, csak sajnos állandóan megsajnáltatta magát, egyébként most is azt csinálja.
Kérlek mondd, hogy nem ő a gyerekeid apja, nem szültél egy ilyennek.
Talán traumás agysérülést szenvedett? Mert nem hiszem, hogy házasság előtt más volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!