Továbbra is tisztelettel és szeretettel lennétek a férjetek iránt, vagy kezdenétek a szeretet helyébe enyhébb gyülöletet érezni?
1.soha nem állt ki a családja mellett.
2.lealáz bennünket engem és a gyerekeit.
3.mindenkinek megfelel csak,hogy szeressék.
4.naiv a felfogása és azt szeretné,ha én és a gyerekeim is ugy táncolna,ahogyan vele csinálják.
5;Mindenkit megsajnál csak a családja nem érdekli.
6.Nem lehet vele megbeszélni semmit sem.
7.Mindig csak megy a feje után,ha jó rossz,
8.A hibáit egyáltalán nem ismeri be.
9.Mindenben engem hibáztat.
10.Allandóan kritizál,pedig nyomomba sem léphet.
11.A testvérei irányitása alatt van.
12.Nagyon befolyásolható ember.
13.Ami vele történik az életben azt rajtam vezeti le.
14.Nem tud nemet mondani, pedig alaposan kihasználják.
15.Minden nõvel flörtöl,csak nõ kinézete legyen.
16.Magának mindent megenged a másiknak semmit sem.
17.Féltékeny,önbizalomhiányos,legszivesebben kalitkába zárna,de magának mindent megenged.
18.bosszuálló
19.Ha sérelmeimet, igazamat védem,akkor hangosan lehurrog,hogy a szomszéd is hallja.
20.Neki van mindenben igaza.
21.A gyerekeimet is igyekszik ellenem nevelni,attól függetlenül,hogy lealázza õket.
22.stb.
15;51
Miben használom én ki, én vagyok kihasználva szellemileg és fizikailag.
tipikus narcisztikus
szerintem szedd össze magad és viharsebesen lépj le tőle ...
nem is értem h miért nem lehet az első jelre kivágni ...
sajnos tudod milyenek és h marha nehéz lesz de már csak a gyerekek miatt is ki kell emelni őket onnan
neked is jobb lesz és a gyerekeknek is
bár ha belegondolok akkor ha neked nem felelne meg már léptél volna szóval azt h ide kiírod attól úgysem fog semmi változni.... max picit megkönnyebbülsz de pont ugyan úgy fogsz élni 10 év múlva is ahogy most
szóval kár a betűkért ...
értő olvasás ...
a mindenkinek megfelel az = mindenki másnak aki nem a felesége és a gyerekei ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!