Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Továbbra is tisztelettel és...

Továbbra is tisztelettel és szeretettel lennétek a férjetek iránt, vagy kezdenétek a szeretet helyébe enyhébb gyülöletet érezni?

Figyelt kérdés

1.soha nem állt ki a családja mellett.

2.lealáz bennünket engem és a gyerekeit.

3.mindenkinek megfelel csak,hogy szeressék.

4.naiv a felfogása és azt szeretné,ha én és a gyerekeim is ugy táncolna,ahogyan vele csinálják.

5;Mindenkit megsajnál csak a családja nem érdekli.

6.Nem lehet vele megbeszélni semmit sem.

7.Mindig csak megy a feje után,ha jó rossz,

8.A hibáit egyáltalán nem ismeri be.

9.Mindenben engem hibáztat.

10.Allandóan kritizál,pedig nyomomba sem léphet.

11.A testvérei irányitása alatt van.

12.Nagyon befolyásolható ember.

13.Ami vele történik az életben azt rajtam vezeti le.

14.Nem tud nemet mondani, pedig alaposan kihasználják.

15.Minden nõvel flörtöl,csak nõ kinézete legyen.

16.Magának mindent megenged a másiknak semmit sem.

17.Féltékeny,önbizalomhiányos,legszivesebben kalitkába zárna,de magának mindent megenged.

18.bosszuálló

19.Ha sérelmeimet, igazamat védem,akkor hangosan lehurrog,hogy a szomszéd is hallja.

20.Neki van mindenben igaza.

21.A gyerekeimet is igyekszik ellenem nevelni,attól függetlenül,hogy lealázza õket.

22.stb.

2019. okt. 5. 11:12
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

15;51

Miben használom én ki, én vagyok kihasználva szellemileg és fizikailag.

2019. okt. 5. 16:56
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, kettőn áll az ilyesmi.. ha meghallgathatnánk a másik felet, tisztább lenne a kép. Így fölösleges bármit is mondani. Talán azt: olvasd el Tolsztoj Anna Karenináját. Tanulságos lesz számodra. Anna szerette férjét, Karenint, szépen, békében nevelgették kisfiukat és egy napon Anna észrevette: Kareninnak milyen ronda elálló füle van. (addig is az volt ugyan szegénynek) Jó olvasást!
2019. okt. 5. 17:02
 23/39 anonim ***** válasza:
29%
A 7. és a 12. ellentmond egymásnak.
2019. okt. 5. 17:20
 24/39 anonim ***** válasza:
35%
Konkrétan leírtál 21 olyan tulajdonsagot aminek mindegyike undorít egy emberben. Na de ha tobb is jelen van az mar tuti válóok. Min gondolkozol? Ilyen tulajdonsagu emberrel szoba sem elegyednek, nem hogy felesegul menjek hozza. Eleve az elso kettő. Nem all ki melleted es megalaz? Igaz, egy év utan csak, de en kidobtam ezt a pasimat, es meg tovabb se mentem a listádon
2019. okt. 5. 17:54
 25/39 anonim ***** válasza:
67%

tipikus narcisztikus

szerintem szedd össze magad és viharsebesen lépj le tőle ...

nem is értem h miért nem lehet az első jelre kivágni ...

sajnos tudod milyenek és h marha nehéz lesz de már csak a gyerekek miatt is ki kell emelni őket onnan

neked is jobb lesz és a gyerekeknek is

bár ha belegondolok akkor ha neked nem felelne meg már léptél volna szóval azt h ide kiírod attól úgysem fog semmi változni.... max picit megkönnyebbülsz de pont ugyan úgy fogsz élni 10 év múlva is ahogy most

szóval kár a betűkért ...

2019. okt. 5. 18:09
 26/39 anonim ***** válasza:
28%
#23 igen, de van ám itt sok ellentmondás, pl a 2 <-> 3 is, és ne is beszélünk a "22.stb"-ről.
2019. okt. 5. 18:12
 27/39 anonim ***** válasza:
17%

értő olvasás ...

a mindenkinek megfelel az = mindenki másnak aki nem a felesége és a gyerekei ...

2019. okt. 5. 18:14
 28/39 anonim ***** válasza:
69%
27 köszönöm, azt hittem, csak egy kiábrándult, vagdalkozó- egyébként mindenben tökéletes- vádaskodó nejről van szó, de így már minden világos
2019. okt. 5. 18:15
 29/39 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy kérésem lenne. Ha nem vagy boldog ebben a kapcsolatban, és nyilván nem vagy az ha egy 22 pontos ellenlistát írtál, miért vagy még benne?
2019. okt. 5. 19:56
 30/39 Savlekotő ***** válasza:
21%
Ha valakit fejbe rúgnak és utána a cipőjét is lenyalja a fejbe rugó vagy a cipő nyaló a buta?
2019. okt. 6. 00:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!