Továbbra is tisztelettel és szeretettel lennétek a férjetek iránt, vagy kezdenétek a szeretet helyébe enyhébb gyülöletet érezni?
1.soha nem állt ki a családja mellett.
2.lealáz bennünket engem és a gyerekeit.
3.mindenkinek megfelel csak,hogy szeressék.
4.naiv a felfogása és azt szeretné,ha én és a gyerekeim is ugy táncolna,ahogyan vele csinálják.
5;Mindenkit megsajnál csak a családja nem érdekli.
6.Nem lehet vele megbeszélni semmit sem.
7.Mindig csak megy a feje után,ha jó rossz,
8.A hibáit egyáltalán nem ismeri be.
9.Mindenben engem hibáztat.
10.Allandóan kritizál,pedig nyomomba sem léphet.
11.A testvérei irányitása alatt van.
12.Nagyon befolyásolható ember.
13.Ami vele történik az életben azt rajtam vezeti le.
14.Nem tud nemet mondani, pedig alaposan kihasználják.
15.Minden nõvel flörtöl,csak nõ kinézete legyen.
16.Magának mindent megenged a másiknak semmit sem.
17.Féltékeny,önbizalomhiányos,legszivesebben kalitkába zárna,de magának mindent megenged.
18.bosszuálló
19.Ha sérelmeimet, igazamat védem,akkor hangosan lehurrog,hogy a szomszéd is hallja.
20.Neki van mindenben igaza.
21.A gyerekeimet is igyekszik ellenem nevelni,attól függetlenül,hogy lealázza õket.
22.stb.
Jajj, drága. Ebben élek már hosszú évek óta.
Nem az én férjemmel élsz?:)))
Úgy hívják, hogy nárcisztikus pszichopata.
Nézz utána a neten.
Meglepődsz majd. Minden pont ráillik.
Ha nincs esélyed elmenni, a yt- ön sok videó van arról hogy kezeld.
Ők beteg emberek.Kulon faj.
Azt ne vedd figyelembe,aki azt írta hogy korábban is ilyen volt e, még minek szültel neki.
Nagyon nagyon könnyű bele esni a csapdájukba.
Kulfoldon is lehet valni! Mar ha az EU-ban eltek. Csak be kell jelenteni a magyar hivataloknak is, de ezt a kovetsegen siman el lehet intezni.
(tudom, mert en Angliaban valtam)
" nárcisztikus pszichopata." -jaja, már vártuk, ez most a divat a gyakorin.
Egyébként kérdező, mondj 3 jót róla és mondj magadról 3 rosszat. Csak az egyensúly kedvéért. Mert az a gyanúm, hogy egyszerűen meguntad te ezt az embert, meg azt, hogy kevélyen, dölyfösen azt hiszed, mindig neked van igazad.
Utolsó/Bennem minden rossz.
A férjem jósága:a munkájának él,becsületesen dolgozik,hüséges(ha minden igaz)azonkivül,hogy aláz nem veri a családját,nem alkoholista,velem akar élni,nyitott természetü, tudok jókat is irni, de ez nem a velünk való bánásról szól, helyesebben viselkedésérõl.Minden a hangulatától és munkájától függ.
#22-t ajánlom. Olvasd el. Nem tudjuk, mi az az "aláz" - és hogy te is "alázod"-e? Egy jó kapcsolatban ALÁZAT kell a másik iránt. Ez az "aláz"-ás ellentéte. És a "megalázkodásnak" is szöges ellentéte.
"Alázat" - ezt fogalmat már kevesen ismerik és felháborodottan elutasítják. Miért? mert a megalázkodással keverik össze.
Elfogadom, amilyen, amint van. Szeretettel figyelek rá. Odaadó figyelemmel - ez az "odaadás" a lényege ennek a jó kapcsolatnak. Szeressük ki egymásból a jót -ez lenne a feladat. Csak a szeretet tud jó irányba változtatni is. Az építő. Próbáljátok egy csendes sétán ezt megbeszélni. Hogy neked ez így nem jó, hogy változtatni szeretnél
Legjobb nem otthon, hanem menjetek ketten sétálni egy szép őszi ligetbe.
Fodor Ákos: AXIÓMA
a szeretésen
kívül minden emberi
tett: romépítés
A 22es pont a leg velősebb "stb" XD
De komolyra fordítva, a kérdésen kívül nem olbastam mást sem válaszokat sem kérdezői kommenteket, de a felvázolt tényállás erősen emlékeztet a nárcisztikus személyiségzavarra. Sajnos ezek az alakok menthetetlenek, én ha nő lennék és ilyen lenne a férjem, elválnék és megszakítanék minden kapcsolatot vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!