Jogos a sógórnőm kérése?
Férjem testvérének a felesége.
Egy idősek a gyerekeink,9 éves fiúk osztálytársak is.
Ma megkért hogy a gyerek ne kapjon annyi mikulás csomagot mert ők nem tudnak annyit venni a sajátjuknak.
Mert az iskolaba beszélnek majd róla h kinek mennyi csomagot hozott a mikulás és az ő fiának már tavaly is rosszul esett hogy az én fiam többet kapott.
A gyerek nem tehet róla hogy nekem van 3 testvérem akiktől- külön vesznek- kap csomagot élbek a szüleim és a nagymamám is. Anyós is meg ők is szoktak adni így mienkkel együtt ez 8 csomag összesen.
Sógórnőmnek nincsenek testvérei és az anyjával se tartja a kapcsolatot. Így az ő gyereke csak a szülőktő,anyóséktól es tőlünk kap csomagot.
Értem hogy a gyereknek rosszul esik h nem kap annyit de az én gyerekem nem tehet arról hogy az én részemröl ott vannak a rokonai.
Nem is nagy csomagokat kap. 1000ft értékbe kap minőségi csokikat-milka boci ilyesmik. És mivel gyakran jatszanak együtt a gyerekek fiam mindig ad édesseget az unokatesojának-húsvetkor is kapott es adott meg tavaly is...
Én is minden gyereknek egyforna csomagot állitok össze-kivéve a nagyon picik ők babakekszet és hasonlokat kapnak- ugyhogy az se opció hogy a sógórnőm fiának extrabbat csinaljak.
Igen,az 1000ft-os limitbe egy pici mikulás tábla csoki gumicukor pár darab szaloncukor ropi kindertojás kb ilyesmik férnek bele. Tesómék elég jól variáljak a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!