Miért kell kiakadni mert ugyanaz lesz a férjezett nevem mint sógórnőmnek?
Ő is én is Krisztina vagyok. Leendő férjemnek van egy bátyja és a felesége ugy vette fel a férje nevét h csak a vezetéknevét.
Szóba került hogy én miképp fogom viselni a nevem. Mondtam h nem leszek Xné csak X Krisztina.
A leendő sógórnőm kiakadt h őt hivják így én nem vehetem így fel.
Már anyósjelöltet és a párom is hugát is belelovalta. Olyanokat mondanak h majd családi összejövetelen mindenki csak X2nek hív majd meg h majd én felbontom a sógórnőm leveleit mert ugyanaz a név lesz rajta.
Mondtam h ez hülyeség nem is 1 lakcímen vagyunk! Minek bontogatnám ott az olyan leveleket amiken a nevem van. Nem vagyok hülye.
Hiába mondom h őt Krisztinek hivja mindenki családi összejövetelen miért mondanák nekem h X2 maradok ugyanugy Tina.
Én tesóm arra tett megjegyzést, hogy én is kötőjelesen vettem fel a férjem nevét. :D Vágod, tök más a neve a férjeinknek, csak a leánykorink ugyanaz, de ugye x évig úgy éltünk. :D Szóval én már semmin nem lepődök meg.
Úgy vedd fel, ahogy neked tetszik, te fogsz azzal a névvel élni.
Vicces lesz, se ezen kiakadni...
Anno a gimis párhuzamos osztályban volt két Molnár Krisztina.
4 évig megoldották, sógornő is ki fogja bírni, főleg ha még a megszólítás is más.
Így járt két Kovàcs testvérként ez van, szerintem meg viccesnek kéne lennie, hogy mind a ketten Kovács Krisztina vagytok.
Nem tudom mit kell rinyálnia... Rokonságban fogják tudni, hogy te a Pisti párja vagy ő meg a Józsié...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!