Hogyan szoktassam le anyamat, arrol hogy 20 orakor beinditja a mosogepet? Maskor ha ez tortenik, mit tegyek?
Faj a hasam. Faradt es almos vagyok. Most szoltam ra, de elsore nem ertette, mi a bajom. Megmagyaraztam neki, sajnos a hangomat is felemeltem, de ez megy rendszeresen. Sajnos meg itt lakok, ez van.
2 szobas tombhazban lakok veluk. Apam nincs most itt, most meg nem birok el se aludni.
Ertem en, hogy nem volt "ideje", pedig vasarnap van.
22/F
U.I: Elzartam vegre, meg lett volna 13 perc a mosasbol...
Nem ertem ezt a szokasat. Igazabol mar nagyon elegem van belole. Szerintem ti is ismeritek ezt az erzest(a mosogep a fejetekben duruzsol mar).
Jó jel, hogy ennyi letolás után az éjszaka közepén beláttad, hogy rosszul cselekedtél. Egy mosógép nem csaphat akkora zajt, hogy lekapcsold.
Máskor légy megfontoltabb!
Nekem a hálószobával szemben van a mosókonyha és marhára nem hallatszik be, ha megy a mosógép. Ha Hajdú mosógepetek van, ami centrifugálásnál kiugrál a fürdőből az előszobáig, akkor elhiszem, hogy hangos.
Egyébként nyilván nem hobbiból mos akkor, akkor van ideje. De megteheted te is, hogy a szaros gatyáidat magadnak mosod vagy berakod helyette a mosást és akkor nem neki kell este.
Vagy egy mindkettőtöknek jó megoldás: elköltözöl a francba és eltartod magad, mosol meg főzöl magadra.
Kérdező!
Hajnali 3/4 3-kor irkálsz, nappal meg döglesz, miközben anyádat ordítozva cseszegeted, ha végzi a házimunkát,...helyetted is.
Kapj már a fejedhez ember!
Te vagy qrvára el vagy kapatva, vagy valami mentális betegséged van, de hogy ez nem normális, az biztos!
#45: ITT a pont! :)
Lefekszik 8-kor mint egy csecsemő, aztán meg hajnali fél 3-kor gyakorizik...? Valami nagyon nincs rendben a padláson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!