Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szoktassam le anyamat,...

Hogyan szoktassam le anyamat, arrol hogy 20 orakor beinditja a mosogepet? Maskor ha ez tortenik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Faj a hasam. Faradt es almos vagyok. Most szoltam ra, de elsore nem ertette, mi a bajom. Megmagyaraztam neki, sajnos a hangomat is felemeltem, de ez megy rendszeresen. Sajnos meg itt lakok, ez van.

2 szobas tombhazban lakok veluk. Apam nincs most itt, most meg nem birok el se aludni.

Ertem en, hogy nem volt "ideje", pedig vasarnap van.

22/F

U.I: Elzartam vegre, meg lett volna 13 perc a mosasbol...

Nem ertem ezt a szokasat. Igazabol mar nagyon elegem van belole. Szerintem ti is ismeritek ezt az erzest(a mosogep a fejetekben duruzsol mar).

2020. nov. 8. 19:39
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
96%
Értek én mindent, de most szerinted mi lesz a leállított mosógéppel, és a benne lévő vízben rohadó ruhákkal? Ez nem olyan, amit csak úgy ki lehet kapcsolgatni... Plusz még nincs is 8 óra....
2020. nov. 8. 19:42
 2/50 anonim ***** válasza:
97%

Nálam most járt le egy mosás...

Amúgy be lehet csukni a fürdő ajtaját, meg létezik füldugó is ám.

Rászólsz?

Te mosod a ruháid?

Felnőtt létedre itt hisztizel.

2020. nov. 8. 19:46
 3/50 anonim ***** válasza:
98%

Ha 13 perc volt hátra, mikor kiírtad a kérdést és leállítottad a mosógépet, akkor pont befejeződött volna este 8-ig.

Anyukád helyében SOHA TÖBBÉ nem mosnám a ruháidat. Majd moshatnád magadnak, akkor, amikor neked tetszik.

2020. nov. 8. 19:46
 4/50 anonim ***** válasza:
97%

A kérdésed alapján azt hittem,hogy egy 10 éves gyerek vagy.

De 22 éves létedre erre nem tudok mit mondani...

2020. nov. 8. 19:53
 5/50 anonim ***** válasza:
95%
Huhh kerdezo, nagyon gaz vagy. Oke, hogy faradt vagy, de te 8kor mar alszol? Mit zavar teged az a max 1 oras mosas? 22 evesen erre van eszed, gondolom az nem zavar, ha van tiszta ruhad, anyad foz rad es eltart. Nyugodtan el lehet akkor koltozni, szerintem szerencsetlen anyukad meg orulni is fog, el tudom kepzelni, hogyha ebbol ekkora ugyet csinalsz, akkor hogyan viselkedhetsz altalanossagban.
2020. nov. 8. 19:53
 6/50 kicsibarany ***** válasza:
97%
Egyszerű a megoldás, indítsd el te a mosást korábban, amikor neked megfelel.
2020. nov. 8. 19:56
 7/50 anonim ***** válasza:
95%
Éppen te is kimoshatnál, vagy a mamahotel all inclusive?
2020. nov. 8. 19:56
 8/50 anonim ***** válasza:
97%
jajj, jajj, csicsika-babuka, a cumit a szádba teszi még anyu? vagy azt megtalálod egyedül?
2020. nov. 8. 20:02
 9/50 anonim ***** válasza:
94%

Ordítoztál anyáddal, mert nagyjából fél 7-kor elindított egy mosást, amiben jószerivel a te grabancaid is benne vannak?

Utána elzárod 13 perc miatt?

SOHA nem szoktam ilyet írni, (te vagy az első és remélem az utolsó is) de én anyád helyében adnék 2 hetet, hogy eltakarodj!

Tényleg az ész megáll, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak!

2020. nov. 8. 20:14
 10/50 anonim ***** válasza:
93%
És most mi értelme volt elrontani a mosást a vége előtt? Gondolom a ruhákat azért nem teregetted ki...
2020. nov. 8. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!