Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szoktassam le anyamat,...

Hogyan szoktassam le anyamat, arrol hogy 20 orakor beinditja a mosogepet? Maskor ha ez tortenik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Faj a hasam. Faradt es almos vagyok. Most szoltam ra, de elsore nem ertette, mi a bajom. Megmagyaraztam neki, sajnos a hangomat is felemeltem, de ez megy rendszeresen. Sajnos meg itt lakok, ez van.

2 szobas tombhazban lakok veluk. Apam nincs most itt, most meg nem birok el se aludni.

Ertem en, hogy nem volt "ideje", pedig vasarnap van.

22/F

U.I: Elzartam vegre, meg lett volna 13 perc a mosasbol...

Nem ertem ezt a szokasat. Igazabol mar nagyon elegem van belole. Szerintem ti is ismeritek ezt az erzest(a mosogep a fejetekben duruzsol mar).

2020. nov. 8. 19:39
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
95%

Nem ismerem ezt az érzést, hogy a "mosógép a fejemben duruzsol"

Tőlem 2 ajtó választja el a gépet, 2szobás lakásban bérlek szobát

Két műszakban dolgozik mindenki, de nem mindenki ugyanabban a műszakban

Mégis senkit sem zavar, akár éjfélkor is indíthatom a mosást, senki sem ébred fel rá, senki se morog senkire (Én sem veszem észre, ha valaki az én "alvásidőmben" berak egy mosást

Ha meg annyira zavar és nem tudsz tőle aludni, akkor indítsd el magadnak korábban!

2020. nov. 8. 20:57
 22/50 anonim ***** válasza:
93%

Itt van a kérdező, nem alszik, mert akárhányan megírják hogy troll, azt rögtön törölteti.

Én csak arra lennék kíváncsi hogy ez egy létező, fizető állás, és vannak ilyen felbérelt felhasználók akik pörgetik az oldalt a kamukérdésekkel, vagy egyszerűen pár no-life emberke akiknek nincs élete, a modik pedig azért hagyják ezeket működni mert jól jön nekik ha generálják a hozzászólásokat, és még pénzbe sem kerül 🤨

Csak mert ha előbbi akkor várom a megkeresést az oldal üzemeltetőitől, én is simán ki tudnék találni ilyen eszement dolgokat hogy összeugrasszam az embereket 😃

2020. nov. 8. 21:02
 23/50 anonim ***** válasza:
96%
Akkor moss te, délután 3-kor. Tessék, megoldottam a problémád!
2020. nov. 8. 21:06
 24/50 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, elolvasod a válaszokat?

Ennyire egybehangzó válaszokat egy kérdésre régen olvastam. Van egy tanácsom, kérlek fogadd meg: anyád megszült, felnevelt, virrasztott az ágyadnál, amikor beteg voltál. Te pedig 13 perccel a mosás befejezése előtt kikapcsoltad a mosógépet? Van képed holnap reggel elfogadni tőle a reggelit?

Te szoktál mosni, takarítani, mosogatni, vasalni? Férfi létemre én szoktam mindegyiket, de nem állandóan, habár a mosás, kiteregetés, beszedés, takarítás - kizárólag az én dolgom. Nem parancsba kaptam, de csinálom. Nem esik le a korona a fejemről. Te csak a billentyűket nyomkodod és mész a terített asztalhoz, utána pedig csajozol? Térj észhez, amíg nem késő. Szégyelld magad a viselkedésedért!

Ffi.

2020. nov. 8. 21:09
 25/50 anonim ***** válasza:
91%
Azt az eget ....Jézusom xd
2020. nov. 8. 21:16
 26/50 anonim ***** válasza:
95%

Saját bevallásod szerint: 13 percet - nem bírtál volna ki amíg lejár a mosógép?!

Te nem vagy normális. Általában az utolsó része a centrifugázás a mosásnak, legutoljára centrifugáz úgyhogy most ott lehet egy adag vizes ruha. Gratulálok!!!

2020. nov. 8. 21:20
 27/50 anonim ***** válasza:
94%

Te mennyit segítesz otthon hogy mosásra este jut ideje?

A mosásban a ruháid is ott vannak nemde?

Inkább meg kéne köszönnöd édesanyádnak hogy mos a felnőtt fiára.

2020. nov. 8. 21:27
 28/50 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a kerdezo azert nem valaszol, mert ezutan a huzasa utan az anyja kidobta otthonrol a francba :DD
2020. nov. 8. 21:27
 29/50 anonim ***** válasza:
96%
Ne reménykedjünk a válaszában, mert hallgatni fog, mint tetű a var alatt. Egyébként is - nyugodtan alszik, hiszen kihúzta a dugót a konnektorból.
2020. nov. 8. 21:34
 30/50 anonim ***** válasza:
96%
Persze, biztos ez anyád hobbija hogy még vasárnap este is robotol. Jó nagy tahó vagy. Ilyet megjatszanál nálam, holnaptól külön kasszán találnád magad a saját kis egyszemélyes háztartásodban.
2020. nov. 8. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!