Hogyan szoktassam le anyamat, arrol hogy 20 orakor beinditja a mosogepet? Maskor ha ez tortenik, mit tegyek?
Faj a hasam. Faradt es almos vagyok. Most szoltam ra, de elsore nem ertette, mi a bajom. Megmagyaraztam neki, sajnos a hangomat is felemeltem, de ez megy rendszeresen. Sajnos meg itt lakok, ez van.
2 szobas tombhazban lakok veluk. Apam nincs most itt, most meg nem birok el se aludni.
Ertem en, hogy nem volt "ideje", pedig vasarnap van.
22/F
U.I: Elzartam vegre, meg lett volna 13 perc a mosasbol...
Nem ertem ezt a szokasat. Igazabol mar nagyon elegem van belole. Szerintem ti is ismeritek ezt az erzest(a mosogep a fejetekben duruzsol mar).
Rendszeresen tesz fel valaki itt ilyen kérdéseket.
Az lehet, amit az egyik válaszoló írt, direkt összeugrasztós kérdés, elég jó recept, otthon élő kangyerek, aki felnőtt és az anyjára panaszkodik, aki házimunkát végez. Nevetnék is ezen, ha az én családomban nem ez lenne a "véres" valóság. Öcsém, aki felnőtt, délutánig alszik. Ha anyám a SAJÁT lakásában mosogatni, mosni mer ilyenkor-ált tesóm cuccait, akkor a kisdrága kirobban a szobájából és leb..sssza durva hangon.
De ő csattoghat meg zabálhat hajnali háromkor is.
Többiről nem is akarok írni, miatta nem járok haza. Miatta szörnyűek a közös ünnepek anyával.
Örülök neki, hogy a többség nem tartja normálisnak ezt.
Magyarazd el anyudnak szívesebben jarnál koszos, büdös, izzadt ruhában.
Ne fáradjon a mosással, felesleges idő, es vízpazarlás ez csak :)
Hát, ha elzárnád a mosógépemet, amikor még nincs kész a mosással, nem köszönnéd meg amit kapnál.
Ha zavar, hogy akkor mos, akkor oda állsz elé: Anyu, holnaptól majd mosók én, nekem van rá időm napközben is.
Ennyi
Jó,oké,zavar a mosógép.
Akkor mossál te. A kérdés lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!