Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A pàrom lànya nem kedvel mit...

A pàrom lànya nem kedvel mit lehet tenni? Nem miattam romlott meg a kapcsoalt előtte is rossz volt

Figyelt kérdés
31N 52F a lánya 22 éves és még tanuló,főiskolára jàr. Mintha versengeni akarna velem úgy viselkedik ....
2020. okt. 30. 09:42
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/222 A kérdező kommentje:
150 Hivatalosan a barátnője vagyok. A lánya meg lehet egy ev múlva bepasizik,más varosba költözik és többet haza sem néz. Akkor ?!!
2020. okt. 31. 12:10
 152/222 A kérdező kommentje:
Mielőtt újabb aljas szándékú támadás érne, igen a lànya marad de gondolom nem szeretne 35 évesen is apával lógni hanem lesz saját élete.
2020. okt. 31. 12:11
 153/222 anonim ***** válasza:
92%
Jól van szerintem adjuk fel. Te mindent jól csinálsz, igazad van, a te hivatalos barátnői státuszod mindent eldöntő érv és biztosíték. Én próbáltam neked emberi hangon, normális és megfogadható tanácsokat adni többször is, de sajnos menthetetlen vagy. Továbbra sem világos, hogy akkor minek teszel fel ide kérdést. Innen senkit nem érdekel az életed, 2 perc múlva mindenki elfelejti. Egyedül neked számitanának az itteni vélemények, de úgy tűnik te csak mint egy papagáj ismétled a 20x megcáfolt érveid. Jó szórakozást hozzá.
2020. okt. 31. 12:20
 154/222 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Attól, hogy lesz saját élete (ami gondolom már most is van, csak éppen nem osztja meg veled (és mégis miért tenné?)), nem fog megszűnni az apja lányának lenni. Ha majd családja lesz, gyerekei, stb, akkor is az apja lánya marad. A saját életébe a saját apja is beletartozik, és bele is fog tartozni. Fogd már fel. Es ahogy látszik, jó a kapcsolatuk, tehát azért olyan marha nagy esély arra, hogy több 100 km-re fog költözni, nincs. És de, 35 évesen is az apja lánya lesz, fel se merül, hogy nem, amíg a te pozíciód, így 2 hónap, és ilyen minősíthetetlen felfogás mellett, egyáltalán nem biztos.

Arra meg még mindig nem válaszoltál, hogy azelőtt, hogy te képbe kerültél, milyen volt a viszonyuk. Ha ugyanilyen, akkor mégis milyen jogon ítélkezel, és akarsz beleszólni?

2020. okt. 31. 12:22
 155/222 A kérdező kommentje:

153 Ha valaki nem a károgókkal ért egyet, én is meg tudnék cáfolni sok mindent, de itt sokan a csajt védik tegyék azt , velük én nem foglalkozom.

154 Ne mondjam el ennyiszer, nekem is jó a kapcsolatom az apámmal de sosem olelgettem vagy bujtam bele kvázi...pláne nem 22 évesen. És rosszul tudod, nagy esély van rá,hogy elköltözik ( arra,hogy bepasizik kevesebb ) mert olyan szakon végez amivel itt nincs sok lehetőség,inkább a fővárosban.

De nem az zavar,ha itt van hanem ez a viselkedés. Szerintem ha én hazamennék és elkezdenem ölelgeti meg oda bújni az apámhoz azt mondana mi van lányom mi bajod h ezt csinálod ? .....

2020. okt. 31. 12:30
 156/222 anonim ***** válasza:
91%
Még mindig a kutyát nem érdekli te meg apád mit csináltok egymással.
2020. okt. 31. 12:33
 157/222 anonim ***** válasza:
86%
Akkor had ne mondjuk el mi is ennyiszer, hogy nem csak egy féle módon lehet egy lánynak jó viszonya az apjával. Nem csak úgy lehet, ahogy te csinálod/csináltad. Gondolom feltűnt, hogy különbözőek vagytok, akkor miért várod el ugyanazt a viselkedésmintát, amit te követtél. Ezzel nem azt mondom, hogy a te viszonyod az apáddal kevésbé lehet jó, nem, az is teljesen egészséges, és rendben van. De az is pont annyira egészséges és rendben van, ahogy ő viszonyul az apjához. Különböző emberek különböző képpen fejezik ki a szeretetüket a szüleik felé. Ez a lényeg, ezt kéne felfogni, és elfogadni.
2020. okt. 31. 12:36
 158/222 anonim ***** válasza:
85%

HA ELŐTTE SE VOLT JÓ kapcsolatotok, most mit akarsz??

Vagy miről beszelsz??

Lehet, bepasizik egy ev múlva...de attol odanéz. Vagy te az első pasid ota nem beszeksz a szüleiddel

A pasid is becsajozhat egy ev múlva

2020. okt. 31. 12:47
 159/222 anonim ***** válasza:
88%

Attol ha a lany bepasizik, attol az apja meg az apja marad. Ez sosem fog valtozni. 🤷‍♀️ A "hivatalos baratno" statuszbol meg konnyeden kerulhet az ember "szakitottunk, tobbe nem beszelunk statuszba".

Amugy meg ne te probald mar megmondani, hogy ha majd X eves lesz a lany, akkor tolt-e idot vagy csinal barmilyen programot az apjaval. Irigy vagy, ennyi a te bajod. Ha ilyen a hozzaallasod a parod gyerekehez, akkor remelem a parod mielobb eszreveszi, hogy nem vagy normalis es keres egy rendesebb not:)

2020. okt. 31. 13:23
 160/222 anonim ***** válasza:
100%
Azt írd le kérlek, hogy a párod hogyan reagál minderre, ebből lehet következtetni a köztetek lévő kapcsolatra. Az nem elég, hogy leírod, hogy szerinted jó. Ha ez tényleg ennyire zavaró, akkor neki bele kellene állnia. Nos, milyen a párod ebben a kérdésben?
2020. okt. 31. 13:40
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!