A pàrom lànya nem kedvel mit lehet tenni? Nem miattam romlott meg a kapcsoalt előtte is rossz volt
Kérdező. Attól, hogy lesz saját élete (ami gondolom már most is van, csak éppen nem osztja meg veled (és mégis miért tenné?)), nem fog megszűnni az apja lányának lenni. Ha majd családja lesz, gyerekei, stb, akkor is az apja lánya marad. A saját életébe a saját apja is beletartozik, és bele is fog tartozni. Fogd már fel. Es ahogy látszik, jó a kapcsolatuk, tehát azért olyan marha nagy esély arra, hogy több 100 km-re fog költözni, nincs. És de, 35 évesen is az apja lánya lesz, fel se merül, hogy nem, amíg a te pozíciód, így 2 hónap, és ilyen minősíthetetlen felfogás mellett, egyáltalán nem biztos.
Arra meg még mindig nem válaszoltál, hogy azelőtt, hogy te képbe kerültél, milyen volt a viszonyuk. Ha ugyanilyen, akkor mégis milyen jogon ítélkezel, és akarsz beleszólni?
153 Ha valaki nem a károgókkal ért egyet, én is meg tudnék cáfolni sok mindent, de itt sokan a csajt védik tegyék azt , velük én nem foglalkozom.
154 Ne mondjam el ennyiszer, nekem is jó a kapcsolatom az apámmal de sosem olelgettem vagy bujtam bele kvázi...pláne nem 22 évesen. És rosszul tudod, nagy esély van rá,hogy elköltözik ( arra,hogy bepasizik kevesebb ) mert olyan szakon végez amivel itt nincs sok lehetőség,inkább a fővárosban.
De nem az zavar,ha itt van hanem ez a viselkedés. Szerintem ha én hazamennék és elkezdenem ölelgeti meg oda bújni az apámhoz azt mondana mi van lányom mi bajod h ezt csinálod ? .....
HA ELŐTTE SE VOLT JÓ kapcsolatotok, most mit akarsz??
Vagy miről beszelsz??
Lehet, bepasizik egy ev múlva...de attol odanéz. Vagy te az első pasid ota nem beszeksz a szüleiddel
A pasid is becsajozhat egy ev múlva
Attol ha a lany bepasizik, attol az apja meg az apja marad. Ez sosem fog valtozni. 🤷♀️ A "hivatalos baratno" statuszbol meg konnyeden kerulhet az ember "szakitottunk, tobbe nem beszelunk statuszba".
Amugy meg ne te probald mar megmondani, hogy ha majd X eves lesz a lany, akkor tolt-e idot vagy csinal barmilyen programot az apjaval. Irigy vagy, ennyi a te bajod. Ha ilyen a hozzaallasod a parod gyerekehez, akkor remelem a parod mielobb eszreveszi, hogy nem vagy normalis es keres egy rendesebb not:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!