Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A pàrom lànya nem kedvel mit...

A pàrom lànya nem kedvel mit lehet tenni? Nem miattam romlott meg a kapcsoalt előtte is rossz volt

Figyelt kérdés
31N 52F a lánya 22 éves és még tanuló,főiskolára jàr. Mintha versengeni akarna velem úgy viselkedik ....
2020. okt. 30. 09:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/222 A kérdező kommentje:

22 éves felnőtt nő de úgy viselkedik mint egy szaros gyerek

Ilyenkor a saját barátjával barátaival stb kellene foglalkozni nem az apja életébe belemászni.

2020. okt. 30. 09:43
 2/222 anonim ***** válasza:
91%
21 év van köztetek az apjával, talán ez lehet az oka. :)
2020. okt. 30. 09:47
 3/222 anonim ***** válasza:
17%
Ítélkeznie akkor sem kellene, mondjuk 22 évesen bőven élhetné a saját életét.
2020. okt. 30. 09:48
 4/222 A kérdező kommentje:

Lehet véleménye de úgy viselkedik az apjával szemben mintha 8 éves lenne....

Igen van köztünk korkülönbség de nem ez kellene néznie felnőtt nőként hanem hogy az apja boldog velem.

2020. okt. 30. 09:53
 5/222 anonim ***** válasza:
82%
Lehet most, hogy te vagy, így ő kevesebb figyelmet kap az apjától amit nehezményez.
2020. okt. 30. 09:55
 6/222 anonim ***** válasza:
96%
Konkrétan hogy viselkedik? Miben nyilvánul az meg számodra, hogy az apja "életébe mászik bele" ahelyett, hogy a barátaival foglalkozna? Szerinted mennyit "kellene" foglalkoznia az apjával? A párod mit gondol erről? Mióta vagytok együtt? Mikor volt a válás? Próbálsz nyitni felé? Nagyon ellenségesnek érezlek az írásodból...
2020. okt. 30. 09:56
 7/222 A kérdező kommentje:

Pl ha otthon vagyunk és teszem a dolgom és megpuszilom a párom csak úgy, akkor ő odamegy két perc múlva és ő is és össze vissza ölelgeti is. 2 hónapja vagyunk együtt de már jóval régebben ismerjük egymást. A válás nem mostanában volt már külön éltek.

Nekem ez új valahogy és fura, én hasonló korban a saját életemmel törődtem nem apámat puszilgattam meg bújtam bele tv nézés közben.

2020. okt. 30. 09:59
 8/222 A kérdező kommentje:
Jah a párom elvicceli a dolgot ...
2020. okt. 30. 10:00
 9/222 anonim ***** válasza:
89%
Akkor leírom még egyszer: 21 év van köztetek az apjával! 9 évvel vagy idősebb a lányánál! Egyszerűen azért viselkedik ellenségesen veled (az apjával pedig gyerekesen), mert most megjelent egy friss, fiatal pipi, aki jól elmarja mellőle az ő egyetlen apukáját. Simán csak féltékeny. Valószínűleg egy korban az apjához illő nőre is halál féltékeny lenne, de a, hogy fiatal vagy, csak olaj a tűzre. Majd megbékél, nem kell vele foglalkozni. Egyébként úgy érzem, hogy te legalább annyira féltékeny vagy, mint ő, bár ez csak tipp.
2020. okt. 30. 10:01
 10/222 anonim ***** válasza:
80%
Akkor semmit nem tehetsz max beszélsz a lánnyal, hogy nem vagytok óvodások és szeretnél vele jóba lenni. Normálisan együtt élni. Bár van olyan akivel ezt nem lehet megbeszélni. Ha nem lehet akkor hagyd annyiba.
2020. okt. 30. 10:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!