A pàrom lànya nem kedvel mit lehet tenni? Nem miattam romlott meg a kapcsoalt előtte is rossz volt
Az, hogy megöleli, vagy megpuszilja? Ennyiben merül ki az élettársi viszony? Akkor mégis hogy kéne viselkednie? Rá se kéne néznie, hozzá se kéne szólnia a saját apjához? Az gondolom nem lenne ellenedre.
Te vagy az új “családtag”. Ha nem tetszik a család, nem muszáj a része lenni. Keress olyan pasit, akinek nincs gyereke. Akkor nem lesz ilyen problémád.
Olyanban van, mjnt veled?
Szex? Smár? Csípők osszetolva??
Mit akarsz ilyen perverz családban akkor?
27
Csak abba belegondolva ,hogy én 22 évesen külön éltem barátnőmmel közös albiban és nem az apámhoz jartam és néztem hozza bújva a tv-t. Épp azért mert én is fiatalabb vagyok nem volt ez olyan reg tudom milyen ..
33
Ennyi erővel a làny meg mondatná hogy ő ennyi idősen nem egy pasival kavar aki konkrétan az apja lehetne...
Ha már ennyire hozzàd kell hasonlítani.
Féltékeny vagy.
Remélem el leszel paterolva onnan.
36 Nem vagyok féltékeny rá, de közel felnőtt a saját életével pasijával kellene foglalkoznia nem?!!
Most komolyan nem 12 éves hanem 22 jövőre végez a főiskolàval, önálló lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!