A pàrom lànya nem kedvel mit lehet tenni? Nem miattam romlott meg a kapcsoalt előtte is rossz volt
18 Igen mert úgy Puszilja és öleli meg mint én ez milyen már ?!!
19 Volt már kapcsolata ,most is a kérdésemre agresszíven azt felelte neki van baràtja jooolvan ?! -így.
Szóval én próbáltam kérdezni a sulirol barátról beszélgetni de nem nyitott rá.
Azért nehogy már a 2 hónapos dugipajti engedélye kelljen, hogy megölelhesse a saját apját. Azt tudod, hogy mielőtt te megjelentél, milyen volt a viszonyuk? Lehet, hogy már akkor is hasonló volt.
A 18-asnak teljesen igaza van. Te is baromi gyerekes vagy, ha zavar, hogy az új pasidnak és a lányának jó a kapcsolata. És csak azért, mert valaki elmúlt 18, még foglalkozhat a családjával. Azon a ponton, nem szűnik meg, hogy feléjük se nézzen (normál esetben).
Lehet én vagyok ellenséges, de ha azt nézem felnőtt nőként úgy viselkedik az apjával mint ha a párja lenne akár én az azért igenis durva
Vagy nem az és én vagyok féltékeny ?
23 Kikérem magamnak a megnevezést, igen 2honapja vagyunk együtt de már régebben ismerjük egymást.
Ti értitek félre ,nem az a baj ha jóban vannak hanem tényleg legyen olyan viszonyban az apjával mint velem az az az élettársával párjával ??
Te sem vagy jobb mint ő.
Mellesleg gondolom nem tudja komolyan venni a kapcsolatot vagy téged, mert inkább a barátnője lehetnél korban, nem a neveloanyja.
24 Távolság és a munka beosztás miatt így könnyebb volt ,hogy összeköltöztünk.
Az a baj itt arra akarjàtok kihozni,hogy neki van igaza de akkorsem kellene ilyen módon viszonyulni az apjához neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!