Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A pàrom lànya nem kedvel mit...

A pàrom lànya nem kedvel mit lehet tenni? Nem miattam romlott meg a kapcsoalt előtte is rossz volt

Figyelt kérdés
31N 52F a lánya 22 éves és még tanuló,főiskolára jàr. Mintha versengeni akarna velem úgy viselkedik ....
2020. okt. 30. 09:42
 171/222 anonim ***** válasza:
86%
Exneje idős volt? Van egy 22 éves lányuk, gondolom mikor ő született nem volt idős :DDD persze biztos a nők életkora volt a baj mindig. Még szerencse, hogy veled a fiatal asszonykával ilyen jól kijön. Mikkel etet még téged? Ajj mindegy, legyetek boldogok, a szerelem mindent legyőz :DD
2020. okt. 31. 15:01
 172/222 A kérdező kommentje:
170 Én továbbállhatok, semmi gond, de ha teszem azt a lány jövőre bepasizik és elmegy másik varosban akkor meg az apja maga marad, nos....ez biztosan jobb lehetőség. Legalábbis az itteni válaszolók szerint.
2020. okt. 31. 15:02
 173/222 A kérdező kommentje:
171 Igen ,párom elmondása szerint az exneje idős volt és sokat veszekedtek sok gondot okozott. Ebben mibe kötsz bele? IGen jobban kijön a Fiatalabbakkal párom , nem is annnyinak látszik mint a kora, a stílusa sem öregemberes.
2020. okt. 31. 15:04
 174/222 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod fel hogy nem osszemerheto a ti kettotok kapcsolata az ovekevel mert teljesen más? Másképp szereti az ember a lányát és másképp a párját de te ebből hatalmi harcot csinálsz, ha pasi lennél azt mondanám fsz meregetes. Hogy ki a fontosabb, ki hogy szeretgetheti stb.
2020. okt. 31. 15:05
 175/222 anonim ***** válasza:
85%
172, akkor legalább lesz lehetősége egy normális emberrel összejönni. Plusz általában normál esetben az ember nem azért jön össze valakivel, hogy ne legyen egyedül, hanem mert talált valakit, akivel jó együtt lenni. Van különbség. Érteni kéne.
2020. okt. 31. 15:06
 176/222 A kérdező kommentje:
175 De sokan itt tényként kezelik, hogy jaj mert az apja. Ilyen korban inkább saját kapcsolatra életre törekednek sokan azért. Nem kellene ennyire valagbanyalósan az ellenoldalt támogatni.
2020. okt. 31. 15:09
 177/222 anonim ***** válasza:
83%
És igen, szerintem a pasi jobban járna ha egyedül maradna, minthogy egy ilyen szövegértési problémákkal küzdő, beszűkült látókörű, alacsony érzelmi intelligenciájú nővel. Ha elhagy, legalább lesz esélye egy megértő nőt találni. Aki elfogadja, őt, és a családját úgy ahogy van, és nem azzal számol, arra számít, hogy a kis csaj előbb utóbb úgyis lekopik, és akkor ki lehet sajátítani a pasit. Mert a hozzászólásaid alapján, csak ez a fontos számodra, és nem érted, hogy a 2 hónapos kis kapcsolatocskát miért nem helyezi a saját vére elé.
2020. okt. 31. 15:10
 178/222 anonim ***** válasza:
71%
176, mert 0-24ben együtt vannak? Nincs külön töltött percük? Gondolod, amikor külön vannak, akkor talán az élete más részeivel törődik? Vagy te mindig ott vagy a lány mellett, és látod, ismered, mivel tölti minden percét? Ha nem, akkor miért is ítélkezel? Honnan veszed egyáltalán, hogy amikor nincs az apja mellett a falat nézi? Valószínűleg nem, hanem igenis van élete, csak mint már mondtuk, nem köti az orrodra.
2020. okt. 31. 15:12
 179/222 A kérdező kommentje:

177 Egy újabb miss tökéletes beszarás mennyi van,magadba is nézz már ne csak engem kritizálj.

Az ember a párjának első akar lenni nyilván nem másodhegedűs.

Ha pl tv zünk én szeretnek hozzabujni nem az,hogy a lánya.

Ezt nem értitek.

2020. okt. 31. 15:13
 180/222 A kérdező kommentje:

178 Nem nekem mondja el,hanem az apjának de az apja pedig mindent megbeszel velem így tudom mert ezeket is elmondja.

Miért kell ágaskodni kötekedni ilyenben is??

Nem a kisujjamból szedtem a dolgokat.

2020. okt. 31. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!